Akinek meghal valakije az a Facebookon miért posztolja ki a gyertyát vagy sötétségbe burkolja a profilját, hogy nem írja alá, hogy ki a bánata halt meg?
Figyelt kérdés
Ez annyira q..va idegesítő és bizonytalanságba készteti az embereket, senki nem tudja, hogy kije halt meg, szeretője, nyanyája, szülei, gyereke, kutyája, cicája vagy patkányt csapott le stb.
Olyan q..va nehéz ezt odaírni?? Vagy annyira feltűnősködni, fontoskodni szeretne??
Mindenki kommentelgetve kérdezi tőle hogy mi történt. Ha titkolja akkor mi a pi..nak posztolja ki??
okt. 15. 18:30
11/28 anonim válasza:
Mit kéne játszaniuk? Az érzéseid kifejezésére nevelnek. Nem rossz az.
12/28 anonim válasza:
Ezt a kérdést én is felteszem minden alkalommal. Elég idegesítő. Nemrég egy ismerős, akivel nem találkozom túl gyakran, tett ki gyertyát profilképnek. Tudtam, hogy az apukáját nemrég műtötték rosszindulatú daganattal, ezért biztos voltam benne, hogy ő halt meg. Másnap derült ki, hogy az apósa halt meg, aki nem is volt beteg.
14/28 anonim válasza:
Nem kérdeztem rá, hanem a férje kiírta normálisan, hogy meghalt az édesapja.
16/28 anonim válasza:
Fogalmam sincs. Nekem amikor meghalt nagyapám eszembe se jutott volna facebookra posztolni, pedig engem ő nevelt fel. Azoknak írtam meg privátban akik ismerték és ennyi…
17/28 anonim válasza:
A gyászruhára se szokták ráírni a neve(ke)t.
19/28 anonim válasza:
Hát de a kérdés szerint pont hogy nem.
20/28 anonim válasza:
Általánosságban értettem, hogy a fbra szoktak írni. (teló átjavította szokták-ra). Ne kelljen már elmagyarázni, hogy a fb tökéletesen alkalmas arra, hogy szöveget írjanak ki, ellenben egy feliratozott gyászruha elég érdekes lenne. Tehát ha valaki közölni akarja az ismerőseivel a halálesetet, talán megtisztelhetné őket azzal, hogy leírja, ki halt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!