Miért lő naponta szinte újabb és újabb szelfit, több ötvenes nő, a facebookon?
Tehát monoton téma, háttér, semmi mondanivalója a képnek, se update kirándulásról semmi, csak bebámulás a kamerába, különböző szögekből, mosollyal, mosoly nélkül, fenntről fotózva, hogy ne látszódjon toka, ránc, kackiásan nézve stb, olyan őrült dolognak tűnik!
Ezek mind házas vagy özvegy, gyerekes (nagyobb gyerekek) nők, de olyanok, akik szeretnek titkos szeretőt/ szeretőket tartani, talán annak üzennek, vagy feltűnősködés nem tudom, de szánalmas valahol ez a kérlek likeolj kérlek nézz rám dolog
Vannak ismerőseim akik utaznak es fotózkodik a család hogy peldaul itt szedjük az almát a kertbe, itt állunk a Niagara vízesésnél stb az ilyen fotóknak van értelme, megörökít valamit! De csak így bambulni a kamerába naponta egy bizomyos kör fölött túlzás, csupa ránccal, gyér hajjal.
45/nő
Ahogy a férjem mondja, ezek a nők el akarják adni magukat.
De ha például lehet, hogy tényleg a lajkok, szivecskék, kommentekből építi az egóját amit a férje, főnöke, gyereke napi/heti rendszerességgel a földbe döngöl.
Ezeknek sok pasi a likeolója, akiket különböző társkeresőkről szed össze, akár a férje mellett, akit nem érdekel vagy be volt tanítva, hogy erre neki joga van, vagy a férj iszik stb
És akkor ő nyomja ki magát, fenntről fotózza magát, madártávlatból, aztán kackiásan mosolyog oldalról, aztán szemből, a nyakán a bőr kreppelt, de nem számít, éljen a flört mert ugye miért nem, csak ne lenne ennyire kur.a szánalmas az egész!
Mert így akarják eltölteni a szabadidejüket, míg te gykzással.
Amúgy sosem értettem ezeket a "facebookfelhasználó nők"ös kérdéseket.
A saját személyes ismerőseidről minek panaszkodsz? Ők a barátaid, és családod. Nem baromi tökmindegy hogy mit raknak ki? Vagy ha ennyire zavar, nem tudod megkérdezni egyiküket?
Én személy szerint nem látok bele egyikük fejébe sem, hogy meg tudjam mondani, hogy pontosan miért raknak ki ilyen képeket, mint ahogy innen senki más sem.
Na mindegy... Szerintem (pláne manapság) nagyon fontos észben tartani, hogy a neten nem minden érted van, és nem minden a te szórakozásodat szolgálja. Ha valaki a saját személyes netes felületére számodra unalmas képeket rak ki, akkor az az ő dolga. Az meg a tiéd, hogy nézegeted-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!