Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lő naponta szinte újabb...

Miért lő naponta szinte újabb és újabb szelfit, több ötvenes nő, a facebookon?

Figyelt kérdés

Tehát monoton téma, háttér, semmi mondanivalója a képnek, se update kirándulásról semmi, csak bebámulás a kamerába, különböző szögekből, mosollyal, mosoly nélkül, fenntről fotózva, hogy ne látszódjon toka, ránc, kackiásan nézve stb, olyan őrült dolognak tűnik!

Ezek mind házas vagy özvegy, gyerekes (nagyobb gyerekek) nők, de olyanok, akik szeretnek titkos szeretőt/ szeretőket tartani, talán annak üzennek, vagy feltűnősködés nem tudom, de szánalmas valahol ez a kérlek likeolj kérlek nézz rám dolog

Vannak ismerőseim akik utaznak es fotózkodik a család hogy peldaul itt szedjük az almát a kertbe, itt állunk a Niagara vízesésnél stb az ilyen fotóknak van értelme, megörökít valamit! De csak így bambulni a kamerába naponta egy bizomyos kör fölött túlzás, csupa ránccal, gyér hajjal.

45/nő

szept. 21. 22:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Akárhogy is néznek ki azok a nők, mégiscsak lájkolják a képüket a férfiak.
szept. 22. 06:48
 12/26 A kérdező kommentje:
Hát likeolják illemből, szánalomból, hogy legyen jófej. Én így látom, fél nem likeolni, hogy nehogy a nő rájöjjön, hogy milyen rút! Nők is likeolják, ez okból
szept. 22. 07:07
 13/26 anonim ***** válasza:
65%
Valóban, én is tapasztalom ezt a szánalom lájkolást sokaknál, meg millió csókos matricával a "gyönyörű vagy drágám" kommentek is fantasztikusak alatta, holott olyan a szerencsétlen illető, mint egy teliszart búvárruha.
szept. 22. 08:21
 14/26 A kérdező kommentje:

Ezt mondom, minél szarabbul néz ki, annál inkább dícsérik, megdöbbenve.

Ha jól néz ki valóban, irigyelik

szept. 22. 08:23
 15/26 anonim ***** válasza:
62%
Igen, többnyire pont azt tutujgatják ennyire, aki elég ronda. 😅 De kapnak párat a tényleg jól kinézők is, de lehet azokkal úgy van a legtöbb ember, hogy úgyis tudja magáról.
szept. 22. 08:43
 16/26 anonim ***** válasza:
89%
Ez ilyen néma segélykérő cselekedet. "Kérlek, nézzetek rám, adjatok visszajelzést, mondjátok, hogy szép vagyok, értékes vagyok, még én is elég jó vagyok, megérdemlem a figyelmet stb...mert én nem érzem ezt."
szept. 22. 08:48
 17/26 A kérdező kommentje:

Az és kész kabaré!

Vajon ha egy ilyen nő visszanézi az csak az idén fellőtt 380 szelfit, vajon nem szégyelli, hogy milyen ciki milyen hulye es milyen fölösleges, ugyanazt a fotót 600 szor kinyomni, hogy né

szept. 22. 09:11
 18/26 anonim ***** válasza:
Érezni akarja h még mindig jó nő.
szept. 22. 09:43
 19/26 A kérdező kommentje:
Igen, azt értem, de értelmi fogyatékos is mindemellett. Azoknak nincs önkritikája
szept. 22. 10:06
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Végül is téged ez megbotránkoztat amúgy? Vagy milyen szinten érdekel?
szept. 22. 10:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!