Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ki hogy szokott facebookozni?

Ki hogy szokott facebookozni?

Figyelt kérdés
Telefonon vagy számítógépen/laptopon?

2024. jún. 13. 07:37
A kérdező szavazást indított:
Mobiltelefon
Számítógép/laptop
Ipad
18 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tekerem és próbàlom nem felhúzni magam azon mennyi idióta van.
2024. jún. 13. 08:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Muszájból, ritkán. Távoli ismerősnél jó, hogy tudom, mi van vele, ha éppen eszembe jut, megnézem. A közeli ismerősökkel inkább telefonon vagy élőben beszélgetek. A közeli ismerősök adatlapját még soha nem néztem meg.
2024. jún. 13. 09:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mobilon átfutom napi egyszer 1-2 perc alatt, ennyi bőven elég.
2024. jún. 13. 09:09
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak mobilon. Hetente 1-2 alkalommal nézek fel rá, akkor sem töltök rajta 5 percnél többet. Nem posztolok, nem kommentelek, csak elvétve reagálok pár kedvesebb ismerős dolgaira, engem érdeklő posztokra.
2024. jún. 13. 14:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Én inkább csak követek ott valakit és nézem miket tesz ki, meg néha van, hogy reagálok 1-2 hülyeségre, szokott jókat kiadni, attól függ miket nézel egyébként, azt mondjuk nem tudom néha miért ad ki kisbabás videókat meg hentai képeket, de ja, általában jókat ad ki.
2024. jún. 14. 01:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Kimaradok valamiből, ha csak laptopon Facebookozom? Egyforma a kettő?
2024. jún. 14. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!