Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi bajuk van a mai 50-60 éves...

Mi bajuk van a mai 50-60 éves korosztálynak Facebookon?

Figyelt kérdés
Sokszor megfigyeltem Facebook posztok alatt, hogy az illető olyan gusztustalanul gyűlölködő modon reagál valakire, hogy körülbelül a halalat kivanja valtozatos modon,frocsog belőle szó szerint a gyűlölet erre megnezed a profiljat hogy mégis milyen ember az ilyen és 👀🌸💐👨‍👨‍👦‍👦 ötven -hatvan év körüli jól szituált néni vagy bácsi általában a családja körében,sok képen unokaval boldogan játszik erre a megnyilvánulása meg mintha a világ összes agresszíoja és frusztracioja omlene a masikra. Mi bajuk a néniknek bacsiknak?🥹
szept. 13. 19:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
47%
Én ezt egyáltalán nem tapasztalom. De nem tudom, hogy te milyen oldalakon jársz a facebookon.
szept. 13. 19:08
 2/19 anonim ***** válasza:
75%
Minden korosztálynak. Bármilyen csoportot olvasol, megy a gyűlölködés 20-80 között.
szept. 13. 19:17
 3/19 A kérdező kommentje:

1# a nyakam tett volna rá, hogy az első komment ez lesz xd

24.hu legfőképpen

szept. 13. 19:25
 4/19 A kérdező kommentje:
A 2#ban látok rációt csak ez a fura kontraszt szokott ledobbenteni, hogy amúgy tök aranyosan kinéző nenikbol bacsikbok omlik a szar...egy olyan embernel akin arcra is latszik hogy nem epp jóindulatú ott nem lepodom igy meg
szept. 13. 19:27
 5/19 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem nálunk kábé "ez a divat". Erre kapnak sok likeot... Akinek meg ez a mentalitás nem tetszik, inkább nem is kommentel.
szept. 13. 19:45
 6/19 anonim ***** válasza:
42%
kádár népe
szept. 13. 19:46
 7/19 anonim ***** válasza:
40%
Én se vettem észre ezt a jelenséget. Illetve ez nem korfuggo.
szept. 13. 19:48
 8/19 A kérdező kommentje:

Attól hogy nehanyotok nem veszi észre attól még a Rozika felé nyugdija igenis létező jelenség 😅

[link]

szept. 13. 19:57
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Imádlak kérdező, maradj mindig ilyen! :D

Egyébként az én tippem az, hogy itt nálunk alapból is divat mindent fikázni, negatívnak lenni és höbörögni. Na most ennél a korosztálynál meg aztán főleg, hiszen idősebbek is, kezdenek elbutulni is sokan, meg öntik rájuk a gyűlöletet és káoszt a médiából. Arra is fogékonyabbak, mivel többet nézik a tvt és hallgatják a rádiót, mint bármelyik másik korosztály. Meg kicsit olyan is mintha nem fogná fel hogy névvel és arccal örjöng a neten mindenki előtt, mintha az internetet valami külön kis független dolognak érzékelné a buta agyával, hogy az nem a világ része, hanem valami zárt doboz. Fel se merül benne hogy mennyire lejáratja magát, sőt a többiek még bíztatják.

szept. 13. 20:13
 10/19 anonim ***** válasza:
85%
Sok idősebb emberre teljesen felkészületlenül borult rá az internet. Elég könnyű bármelyik nyugdíjasból gyűlölködő, összeesküvés-elmélet hívő, egységsugarú nácit gyártani, ha jól megy az algoritmus és a forráskritika nem az erőssége. Olyan korban szocializálódtak, amikor a médiának többé-kevésbé lehetett hinni. A híradók nyilván nem járatták le magukat olyan baromságokkal, hogy a magyarság a Szíriuszról származik vagy hogy űrzsidók lézerezik a Kárpát-medencét, random elmebetegek viszont simán blogolnak ilyenekről.
szept. 13. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!