Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki idegből letilott 4...

Ha valaki idegből letilott 4 napja facebook-on, de már feloldotta a tiltást, az mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Szakítottam vele, azért tiltott le, ma vettem észre, hogy már feloldotta, persze azt nem tudom mikor, lehet már korábban feloldotta. Ez most melyik lehet akkor, túl van már a dolgon, nem bántja, vagy esetleg várja, hogy jelentkezzek? Mert mielőtt letiltott, még azt írta üzenetben:"Ne keress többet!"
szept. 6. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:
90%

Vagy ő akar téged csekkolgatni, vagy azt várja hogy írj neki.

Én az exemnek komolyan írtam azt, hogy ne keressen többet, és nem is oldottam fel azóta. Immáron 7 éve tiltva van mindenhonnan.

szept. 6. 15:45
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt hiszi, hogy majd írsz neki
szept. 6. 15:46
 3/4 A kérdező kommentje:
Feloldott, de mivel letiltott, ezért most nem vagyunk ismerősök, látni nem látjuk egymás oldalát, viszont írni már tudunk egymásnak.
szept. 6. 15:52
 4/4 anonim ***** válasza:
78%

Akk nem letiltott hanem kitorolt az ismerosei kozul.

Engedd el.

Engem minden exem letilt amit szakitunk aztan felold, var 1-2 hetet ha nem irok neki (marpedig sose) akkor torol.

szept. 6. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!