Férfiakkal kapcsolatban a "NINCS AUTÓJA MERT SZÜKSÉGTELEN NEKI" miért elfogadhatatlan indok?
Olyan férfira gondolok akinek a lakhelye, munkája, életstílusa minden tekintetben feleslegessé teszi autó tulajdonlását, mert lehet hogy havi 1-2 alkalommal használná, és az anyagi szempontból már nem éri meg.
Ennek ellenére az a széleskörű látásmód, hogy ez akkor is elfogadhatatlan egy férfinek, és igenis legyen autója akkor is ha csak havi 1-2x használja.
Miért?
#23 na de ezek szerint olyan nagyon neked se hiányzott az autó sok éven keresztül. akkor az egész huszonéves korod izzadtságszagú erőlködés volt hazugságokkal?
a fővárosban gyerektelen fiatalként jól el lehet lenni kocsi nélkül. aztán vesz az ember egy kocsit és rövid időn belül k.rvára elkényelmesedik. te is így voltál vele, én is így voltam vele, mindenki így van vele. k.rvára ellustulunk. aki mást mond, az szimplán orbitális nagyot hazudik.
"na de ezek szerint olyan nagyon neked se hiányzott az autó sok éven keresztül"
De, nagyon hiányzott. Csak iszonyú csóró családban nőttem fel, azt gondoltam az autó valami hatalmas luxus.
"akkor az egész huszonéves korod izzadtságszagú erőlködés volt hazugságokkal?"
Az volt. Áztam az esőben, fáztam a hóban, izzadtam a napon, cipeltem a hatalmas csomagokat, mint valami utolsó proli. Szánalmas volt.
"a fővárosban gyerektelen fiatalként jól el lehet lenni kocsi nélkül. aztán vesz az ember egy kocsit és rövid időn belül k.rvára elkényelmesedik. te is így voltál vele, én is így voltam vele, mindenki így van vele. k.rvára ellustulunk. aki mást mond, az szimplán orbitális nagyot hazudik."
Az egész életünk arról szól, hogy próbáljuk minél kényelmesebbé tenni. Ez nem ellustulás, ez kényelem. És ebben bizony az autó iszonyú nagy ugrás. Szimplán nem értem miért kell ezt tagadni. Mert valahogy aki nincs "ellustulva" az sem kézzel mos, hanem mosógéppel. Az sem gyalog megy fel a tizedik emeletre, hanem lifttel. Az sem tüzet rak a fazék alatt, hanem csak bekapcsolja a rezsót. Bezzeg az autó... Az ugye úri huncutság lustáknak ugye...? Hagyjuk már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!