Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiakkal kapcsolatban a...

Férfiakkal kapcsolatban a "NINCS AUTÓJA MERT SZÜKSÉGTELEN NEKI" miért elfogadhatatlan indok?

Figyelt kérdés

Olyan férfira gondolok akinek a lakhelye, munkája, életstílusa minden tekintetben feleslegessé teszi autó tulajdonlását, mert lehet hogy havi 1-2 alkalommal használná, és az anyagi szempontból már nem éri meg.

Ennek ellenére az a széleskörű látásmód, hogy ez akkor is elfogadhatatlan egy férfinek, és igenis legyen autója akkor is ha csak havi 1-2x használja.

Miért?

szept. 19. 11:07
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
53%
Vártam a "vidéken" aduászt, nem kellett sokáig XD Csak szólok, hogy ahol az autó a munkába járás feltétele, ott a nőnek ugyanúgy szüksége van rá és ugyanúgy elvárják tőle. Ahol meg jó a tömegközlekedés, ott ugyanaz a helyzet mint Pesten.
szept. 19. 17:48
 22/26 anonim ***** válasza:
Nekem nincs autóm, nem is szeretnék, de mégsem okozott problémát barátnőt szerezni.
szept. 20. 08:48
 23/26 anonim ***** válasza:
80%
Én őszintén nem értem mit kell ennyit álszenteskedni ezen a kérdésen, miért ekkora tabu ez...? Nekem 30 évesen lett jogsim, autóm, előtte nem volt, mert, hogy "nem kellett", bárhova eljutottam tömegközlekedéssel, munkába, edzőterembe, bevásárolni, szórakozni, anyámhoz, bárhova. Aztán egyszer, amikor valami ünnepnapon másfél napra ottragadtom valahol, mert nem járt semmilyen tömegközlekedés, akkor mégis úgy döntöttem, hogy legyen, mert "néha" jól fog jönni. De nem néha jön jól, hanem mindig, összehasonlíthatatlan kényelemben és önállóságban az autó nélküli léttel. Aki mást mond az szimplán orbitális nagyot hazudik. Szerintem ez a végtelen nagy tiltakozás egyesek részéről az autó ellen semmi más, csak takargatása, önigazolása annak, hogy személy szerint nekik nincs elég pénzük autót venni/fenntartani, vagy hogy nem tudják megcsinálni a jogsit. Semmi mást nem lehet mögötte, mert minden más magyarázat csak egy izzadtságszagú erölködés.
szept. 20. 09:02
 24/26 anonim ***** válasza:
65%

#23 na de ezek szerint olyan nagyon neked se hiányzott az autó sok éven keresztül. akkor az egész huszonéves korod izzadtságszagú erőlködés volt hazugságokkal?

a fővárosban gyerektelen fiatalként jól el lehet lenni kocsi nélkül. aztán vesz az ember egy kocsit és rövid időn belül k.rvára elkényelmesedik. te is így voltál vele, én is így voltam vele, mindenki így van vele. k.rvára ellustulunk. aki mást mond, az szimplán orbitális nagyot hazudik.

szept. 21. 01:10
 25/26 anonim válasza:

"na de ezek szerint olyan nagyon neked se hiányzott az autó sok éven keresztül"

De, nagyon hiányzott. Csak iszonyú csóró családban nőttem fel, azt gondoltam az autó valami hatalmas luxus.

"akkor az egész huszonéves korod izzadtságszagú erőlködés volt hazugságokkal?"

Az volt. Áztam az esőben, fáztam a hóban, izzadtam a napon, cipeltem a hatalmas csomagokat, mint valami utolsó proli. Szánalmas volt.

"a fővárosban gyerektelen fiatalként jól el lehet lenni kocsi nélkül. aztán vesz az ember egy kocsit és rövid időn belül k.rvára elkényelmesedik. te is így voltál vele, én is így voltam vele, mindenki így van vele. k.rvára ellustulunk. aki mást mond, az szimplán orbitális nagyot hazudik."

Az egész életünk arról szól, hogy próbáljuk minél kényelmesebbé tenni. Ez nem ellustulás, ez kényelem. És ebben bizony az autó iszonyú nagy ugrás. Szimplán nem értem miért kell ezt tagadni. Mert valahogy aki nincs "ellustulva" az sem kézzel mos, hanem mosógéppel. Az sem gyalog megy fel a tizedik emeletre, hanem lifttel. Az sem tüzet rak a fazék alatt, hanem csak bekapcsolja a rezsót. Bezzeg az autó... Az ugye úri huncutság lustáknak ugye...? Hagyjuk már.

szept. 21. 08:25
 26/26 anonim ***** válasza:
53%
Egy férfihoz hozzátartozik, hogy tud vezetni és van autója. Nem kell, hogy nagyon drága legyen, csak legyen ami elviszi A-ból B-be.
szept. 21. 16:58
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!