28/F, de eléggé kölyökképű vagyok, 6-7 évet simán letagadhatnék, de pl. a személyimet is a mai napig elkérik ha sört vásárolok. Viszont ettől függetlenül a huszonnyolc az huszonnyolc, és azt vettem észre magamon, hogy egyre nehezebben viselem, ha valaki ismeretlenül letegez, vagy lesziáz. Pl fizetek a boltban a kasszánál, köszönök illedelmesen a napszaknak megfelelően, és visszaköszön a dolgozó, hogy szia. Ez az öregedés jele lenne, vagy csak boomer vagyok? 🤣 Nektek mik voltak az öregedés első jelei?
32 vagyok, tőlem is elkérik a személyit a mai napig. Engem nem zavar. Sőt élvezem látni az emberek arcát amikor megtudják, hogy valójába mennyi vagyok
tegnap 08:31
2/10 anonim válasza:
Ez NEM az öregedés, hanem a begyepesedés, maradiság jele.
Engem 68 évesen sem zavar, ha valaki letegez, inkább pozitív, közvetlenséget jelent, annyi, hogy szimpatikusnak találnak mások.
tegnap 08:32
3/10 anonim válasza:
Hát nekem meg kifejezetten fájna, ha magáznának. Hálisten nem szoktak. 34/N
tegnap 08:45
4/10 anonim válasza:
Basszus. 27 vagyok és nekem is volt hogy beütött ez a boomer reflex.
Öregszünk. Ne hagyd magad. Próbáljunk meg jobbak lenni.
tegnap 08:48
5/10 anonim válasza:
"Ez NEM az öregedés, hanem a begyepesedés, maradiság jele."
Nekem is ez ugrott be. Én mindjárt 48 vagyok ami látszik is, és sosem jutott eszmebe, hogy az ismerős 10 éves gyerekétől kikérjem, hogy tegez.
Amikor 30 voltam, akkor is csak az exem vergődött rajta, hogy egy 12 éves miért szólít becenéven és tegez.
A csndőrpertu sokkal jobban zavart, amikor 30 évesen, ha épp eszembejutott megborotválkozni, akkor minden vén szipirtyó belémállt, letegezett meg ki akart oktatni.
tegnap 09:17
6/10 anonim válasza:
Én 34 évesen utálom ha valaki magázódik XD
tegnap 09:36
7/10 anonim válasza:
Amíg egyébként udvarias veled, addig ne csinálj ebből problémát.
tegnap 09:48
8/10 anonim válasza:
Én attól kapok agyfa*zt mikor tinilányok lecsókolomoznak. Már a cicijük, minden a helyén van, de magázódnak. Éppen az udvaron hasogattam a fát, még 30 éves se voltam. Nem őszülök, nem kopaszodom stb. Szinte 13-14 éves korom óta ugyanúgy nézek ki.
tegnap 10:06
9/10 anonim válasza:
30 vagyok. Engem az zavar, hogy egyre többen magáznak😣
tegnap 12:29
10/10 anonim válasza:
Nem, csak ma mindent elárasztott a tegező stílus. Pedig idegennel boltban én is jobban szeretek magázódni, bár nem mindig. Ez nem a kornak szól.
Ma már ott tartunk, hogy örüljünk, ha egyáltalán köszön a boltos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!