Ez az öregedés jele lenne?
Figyelt kérdés
28/F, de eléggé kölyökképű vagyok, 6-7 évet simán letagadhatnék, de pl. a személyimet is a mai napig elkérik ha sört vásárolok. Viszont ettől függetlenül a huszonnyolc az huszonnyolc, és azt vettem észre magamon, hogy egyre nehezebben viselem, ha valaki ismeretlenül letegez, vagy lesziáz. Pl fizetek a boltban a kasszánál, köszönök illedelmesen a napszaknak megfelelően, és visszaköszön a dolgozó, hogy szia. Ez az öregedés jele lenne, vagy csak boomer vagyok? 🤣 Nektek mik voltak az öregedés első jelei?jan. 27. 08:17
11/12 anonim 

válasza:

Durva hogy egy pasinak így köszöntek.
12/12 anonim 

válasza:

11.: Nekem is furának hatott. 30 éve még az volt az általános, hogy a gyerek a felnőttnek csókolommal köszön. Valamint férfiak öregasszonyoknak is mondták, persze néni megszólítással együtt.
Mára ez kikopott (szerencsére).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!