Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azért néha nem szomorú az...

Azért néha nem szomorú az élet,az öregedés?

Figyelt kérdés

Egyik nap még gondtalan huszonéves egyetemista voltam.

Aki csak utazgatással, bulizással és csajozással foglalkozott.

Most pedig 34 évesen fizetem a lakáshitelt és kuponokat vágok ki éppen a hétvégi nagybevásárláshoz.

okt. 12. 09:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt poénnak fogom fel, nem tudsz mit csinálni. Nagyon sokat buliztam régen, koncertek, pia...én azon szoktam gondolkodni, hogy nagyon nem így terveztem. Mindig is szerettem volna családot. Boldog házasságot, 1-2 gyereket. Hát, most 27 évesen egyedül nevelem a fiam és hitelt fizetek. Az idő meg csak halad. Vagy élvezzük az életet vagy nem.
okt. 12. 09:57
 2/10 anonim ***** válasza:

Szép dolog az elmúlás!

Minden nap újnak látja az ember a tegnapi kiflit!

Naponta gondolkodik ugyanazon az ember, hogy aztán elfelejthesse a nehézkesen megtalált válaszokat és újragondolhassa másnap is!

És mindig van mondanivalója a már sokszor agyon ismételgetett életszakaszairól ugyanazoknak az embereknek!

Aztán amikor kifogy az ember a szuszból, elkezdi keresni a homlokára feltolt szemüvegét és végül megtalálja, amikor a tartalék szemüvegét akarja ráilleszteni a másikra!

A lábas alján táncoló csirkeszárny a farháttal is barátságosan integet vissza a hét első három napján, - aztán már csak a maradék zsír, - de így is megmosolyogtató a karrier, amelyet tömegesen élnek meg az emberek.

És az unokákkal, dédunokákkal délutánokat felölelő tartalmas beszélgetés is sokat dob az ember hangulatán, amikor 3618. alkalommal is sikerült elállítani valamit az otthoni digitális kütyün!

Vígan megyünk tönkre! :DDDD

okt. 12. 10:04
 3/10 anonim ***** válasza:
81%
Ebből tanulunk. Szívesen buliznék én is mint huszon évesen, de már örülök ha egy nyugis estém van, amikor pihenek, és filmezek. Mondjuk én nem bánom, anno kiéltem magam.
okt. 12. 10:15
 4/10 anonim ***** válasza:
72%
Az élet sem tart örökké.
okt. 12. 10:20
 5/10 anonim ***** válasza:
51%

Koze nincs az öregedéshez annak hogy alig lehet megèlni.

Ha 20 evesen lettél volna alberletben meg segitseg nelkul akkor is a kuponkkat vágnád munka utan

okt. 12. 10:23
 6/10 anonim ***** válasza:
51%

Ez jó, erről lehetne egy videót csinálni:)

Bulizgatás, utána meg kuponkivágás:)

Öreg korban meg már a kupont is más vágja helyettünk:)

okt. 12. 12:01
 7/10 anonim ***** válasza:
14%
Hat az öregedesnek en sem örülök. Anyagilag most viszont sokkal jobban allok mint a főiskolas eveim alatt, ezt nem sirom vissza, nalam nem voltak utazgatasok, max belföldön, most meg kb barhova el tudok utazni, ahova csak akarok. Hitelem sincs mar.
okt. 12. 13:07
 8/10 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ménkű tudja. 65 éves tollahullott vén csóka vagyok. 25 éve nyugdíjas, de voltaképpen csak most vonultam nyugdíjba, eddig ugyanaz a világmegváltó láz hajtott, mint régen, aktív koromban. Most tudom végre észrevenni, micsoda szépségek, milyen szuper dolgok vesznek körül, most vagyok végre jelen a saját életemben. Soha ilyen boldog nem voltam, pedig egyre több veszteség ér, és egyre szűkülnek a lehetőségeim, képességeim.
okt. 15. 19:02
 9/10 anonim ***** válasza:
55%
Hogy mehettél 40 évesen nyugdíjba?
okt. 15. 19:10
 10/10 Senior Séf ***** válasza:
Autoimmun ízületi gyulladással rokkantosítottak, kedves 9-es. Szerencsére elég jól kerestem ahhoz, hogy az elmúlt 25 évben a rokkantnyugdíjam alias rokkantsági ellátásom összege mindvégig meghaladta a minimálbért.
okt. 16. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!