Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az emberek mekkora része...

Az emberek mekkora része fogadja el könnyen az öregedést?

Figyelt kérdés
Persze ez nem választás kérdése, de mégis van egy olyan törekvés a világban, hogy fiatalnak kell tűnni, nem szabad látszani annak, hogy megöregedett valaki. Beszélgettem erről nagypapámmal is, hogy milyen valójában az idős kor és azt mondta nem kell túldramatizálni, ha van egészséged és stabil egzisztenciád, akkor igazából nem rossz. Persze szexuális élményekben már valószínűleg nem lesz részed, de nyugodtabban is élhetsz, mint, akik dolgoznak, van időd olvasni, kirándulni, baráti kapcsolatokat is ápolhatsz, ha még vannak.

2024. júl. 7. 11:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Ha egészséges a psziched akkor jó lesz. Ha beteg vagy, akkor jó nagy szrra kell szamitanod.
2024. júl. 7. 11:54
 2/13 anonim ***** válasza:
90%
Én túl vagyok talán az ezzel kapcsolatos krízisemen. Én élvezem. Főleg azt, hogy negyven fölött új terveim vannak a jövőre nézve. A testem is produkál már új dolgokat, a bőrömön is látszik, hogy nem vagyok már fiatal egyáltalán. A kisugárzásom tűrhető. Engem igazából a környezetem taszít, azok, aki ennyi idősen panaszkodnak és nyavalyognak.
2024. júl. 7. 12:02
 3/13 anonim ***** válasza:
88%

mivel elég lassan történik, kevésbé sokkol. de azért megvisel engem, mert lélekben még 25 éves vagyok, 48 valójában.

Már tilos megnéznem a fiatal csajokat, mert le vén kecskéznek. A közepeskorúak meg nem mutogatják magukat.

2024. júl. 7. 12:05
 4/13 anonim ***** válasza:
97%
44 vagyok, de jóval fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Lélekben is sokkal fiatalabbnak érzem magam. És még vannak új terveim, úgyhogy próbálok ezekkel foglalkozni.
2024. júl. 7. 12:18
 5/13 anonim ***** válasza:
58%

Én rosszul.

25/f

2024. júl. 7. 13:07
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Jaj! Te a felnőtté válást akkor, nem az öregedést viseled nehezen. Együttérzek veled. ♡

2024. júl. 7. 13:49
 7/13 anonim ***** válasza:
81%

57 éves férfiként egy ránc nincs az arcomon. Ha ráncolom a homlokom, ott már azért van látszata annak, hogy a lemeznek már bőven a B oldala forog.

De minél görcsösebben vergődik az ember amiatt, hogy az elmúlás felé közeledik, annál rosszabb! Nincsenek olyan volumenű, világot megváltó céljaim, amiért én úgy gondolom, hogy nekem a végtelenségig kellene élnem, - sőt, már unom nagyon ezt az egészet, amit "életként" próbálnak letuszkolni egyre erőszakosabban a hétköznapi ember torkán! Próbálok úgy élni, hogy az unokáim emberként emlékezzenek rám, a többi meg nem igen érdekel!

2024. júl. 7. 13:52
 8/13 anonim ***** válasza:
26%

Én olyannyira nem hogy most vagyok 30 és képtelen leszek elfogadni ami ezután jön

Demjén Edit példáját követve max 40 évesen megolom magam

2024. júl. 7. 13:56
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
46F vagyok. Valamikor a húszas éveim végén kezdett el zavarni az öregedés. Nem esztétikai okokból, mert most is normálisan nézek ki, hanem a sport miatt. Itt éreztem először hogy már nehezebben tudom azt nyújtani mint korábban. A következő valamikor 35 körül volt.
2024. júl. 9. 12:52
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

15-20%, a többiek nem igazán. Férfiak pl azzal kompenzálnak, hogy fiatal csajnak gyereket csonálnak, a nők meg veszik a mindenféle krémeket. De tényleg szr dolog megöregedni, főleg egy olyan világban, ahol a fiatalság van mindenhol hangsúlyozva. De nem mindenki olyan szerencsés,hogy Audrey Hepburn/Pataki Ági stb módjára

idősödjön, az egészségi állapot is egyre rosszabb. Nehéz ezt elfogadni, szóval nem lehet senkit elítélni emiatt.

2024. júl. 9. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!