Az emberek mekkora része fogadja el könnyen az öregedést?
Figyelt kérdés
Persze ez nem választás kérdése, de mégis van egy olyan törekvés a világban, hogy fiatalnak kell tűnni, nem szabad látszani annak, hogy megöregedett valaki. Beszélgettem erről nagypapámmal is, hogy milyen valójában az idős kor és azt mondta nem kell túldramatizálni, ha van egészséged és stabil egzisztenciád, akkor igazából nem rossz. Persze szexuális élményekben már valószínűleg nem lesz részed, de nyugodtabban is élhetsz, mint, akik dolgoznak, van időd olvasni, kirándulni, baráti kapcsolatokat is ápolhatsz, ha még vannak.2024. júl. 7. 11:46
11/13 anonim válasza:
júl. 7. 12:18 Mennyinek nezl ki 40-nek? Az sokat szamit :D
12/13 anonim válasza:
Azt lehet látni, hogy pl. a nők körében ki az, aki nem festi a haját, pedig kellene, na ők pl. elfogadják a hanyatló külsőt, és az öregedést.
Lehetnek céljaik az idős korúaknak is , sőt, van , akinek több van, mint egy fiatalnak, viszont az nem megvetendő, ha tesznek az egészségükért és a jó megjelenésért.
13/13 anonim válasza:
Nehéz, főleg itthon. Én 30 vagyok, nő, iszonyú hamar elmentek a huszas eveim, nemrég volt a 24. szülinapom.. ha a 35-re gondolok, elkap a sírás.
Külsőre nem panaszkodhatok, mert kifejezetten jó alakom van, fiatal arcom és mindenki megnez az utcán, de aki kapós, "jó csaj" volt mindig is, annak nagyon rossz oregedni, elveszíteni a szépségét. Nyilván jobb, mint fiatalon meghalni, úgyhogy élvezni kell mindent, amíg lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!