Vannak olyan emberek akik fiatalon jól néznek ki de öregen már nem?
Létezik olyan, hogy pl valaki 14 évesen jól néz ki de már 30 évesen rosszabbúl néz ki, úgy ,hogy korának megfelelően ad magára? Tehát aki 14 évesen jól néz ki az mondjuk 30 évesen is jól néz ki ha ad magára?
(Naturálba értem tehát semmi smink, semmi plasztika, nem érte az illetőt baleset stb...)
Vannak. Általában tiniként meg 20 évesen pl. nagyon bele tudtam trafálni, melyik csaj fog jól kinézni pár éven belül, de volt 1-2 aki már 14 től 18-ig olyan szinten megváltozott negatív irányba, mintha nem is ő lenne.
De ugyanez a terhességgel is. Nagy általánosságban meghíznak. Aztán sokan le sem adják.
Viszont van aki addig ilyen szakadt elöl deszka hátul léc, utána meg szinte kivirul.
Az a bizonyos "nézd meg az anyját, vedd el a lányát!" duma nem butaság!
Persze tágabb értelemben érdemes vizsgálni, ne csak az anyját, az apját is nézd, meg ne csak a lányát, a fiát is....
Elég jellemző, hogy az ifjú hasonló lesz, mint az a szülője, akire jobban hasonlít. Hiába gyönyörű egy tini, ha az anyja bányarém és elhízott, és a lány is azt az életmódot folytatja, akkor jó eséllyel ő is olyan lesz....
Nagyon sokan vannak így.
Mi településünkön volt két testvér lány. 16-17 évesen (akkor én is annyi voltam) Mindenki utánuk epekedett, ők volt a a legjobb csajok a településen. Az egyikükbe szerelmes is voltam.
Ma pedig kb 10-15 évvel később, hát.. hogy is mondjam.. nincsenek bent a top20-ban..
De ez rám is igaz. 16-17 évesen egy sportos alkat voltam. Sok esetben a csajok kezdeményeztek nálam.
Ma meg vagyok 100kg, és enyhén "Miki egeresedem" pedig csak 30 vagyok... 😅
De pl itt is a baloldali és a középső lány jobban nézett ki a 2014-es videóban mint a 2021-esben
2014
https://www.youtube.com/watch?v=3juociHHNGE&list=RD3juociHHN..
2021
Köszönöm a válaszokat.
2-es. 17 éves vagyok, 12 évesen nem is lehetnék az oldalon.
Tudtok példákat írni?
Fényképek is jöhetnek.
Én most 29 vagyok. Magamon már látok változásokat a 23-25 éves énemhez képest. A szám körül is kezd megjelenni az a vonal semleges arckifejezés mellett is és összességében is sajnos látszik az "öregedés". A korosztályom egy része már kifejezetten középkorúnak néz ki. Akkor is, ha tartja a súlyát, de sokan híznak amúgy.
Már a szervezet is túl van a csúcson, eleinte nagyon lassan (!), de mégis öregszik. Ez kívülről is látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!