Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak olyan emberek akik...

Vannak olyan emberek akik fiatalon jól néznek ki de öregen már nem?

Figyelt kérdés

Létezik olyan, hogy pl valaki 14 évesen jól néz ki de már 30 évesen rosszabbúl néz ki, úgy ,hogy korának megfelelően ad magára? Tehát aki 14 évesen jól néz ki az mondjuk 30 évesen is jól néz ki ha ad magára?

(Naturálba értem tehát semmi smink, semmi plasztika, nem érte az illetőt baleset stb...)

2021. dec. 29. 09:57
1 2
 11/14 Metionin ***** válasza:
100%
Nagyon sokan. Felnőttkorban a legtöbb ember ugye megáll a növésben, abbahagyja a sportot, a nők szülnek stb. Ritka az, aki 30-40 évesen jobban néz ki, mint 20 évesen de azért akad.
2021. dec. 29. 13:43
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem ez a korosztály, de Leonardo DiCaprio tipikus esete a kérdésnek.
2021. dec. 29. 22:29
 13/14 anonim ***** válasza:
73%
Nézd, valaki szétihatja az arcát, vagy leáll a mozgással és elhízik teljesen. Ezek a legdurvább negatívumok. A másik véglet meg, hogy békés és boldog, kiegyensúlyozott életet él, és ez a boldogság meg is látszik rajta. Sugárzik. 40-50 évesen is. És persze jó kondiban van, fitt, edzett.
2021. dec. 30. 10:51
 14/14 Senior Séf ***** válasza:
64%

Én tiniként is fiatalként is jól néztem ki, de a fénykorom 35-50 között volt. A gyöngyházszínű szakáll hihetetlenül nagyot dobott a külsőmön. Most már csak árnyéka vagyok egykori önmagamnak, de azzal vigasztalom magam, hogy ez a dolgok rendje.

63F

2021. dec. 30. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!