Féltek az öregedéstől ?
Figyelt kérdés
Aki most 27 éves mint én és aki 35 éves milyen lesz mikor eléri a 60 éves kort ?
Én kicsit kiváncsian várom közben meg el is szomorit hogy lassan közeledek az élet vége fele és ki tudja mennyi van még hátra.
nov. 5. 16:58
1/17 anonim válasza:
Rettenetesen. Már amúgy is öreg vagyok, de fosok a továbbiaktól. Neked még bőven van időd, ráérsz ezzel foglalkozni 30 év múlva.
3/17 A kérdező kommentje:
Ez igaz.
nov. 5. 17:12
4/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem félek ez az élet rendje. Majd lesz ahogy lesz, mostis jobban érzem magam 42 évesként, mint 20 évesen.
5/17 A kérdező kommentje:
Ez jó hir
nov. 5. 17:22
6/17 anonim válasza:
Nem, természetes dolognak tartom. Minden életkorban meg lehet találni az örömöket.
7/17 anonim válasza:
Én attól tartok, hogy (mentálisan) nagyon leépülök, attól pedig még inkább, hogy az említett leépülés hamarabb jön, mint az ideális lenne.
8/17 anonim válasza:
Nem. Én 32 éves vagyok és eddig jól tartom magam. Remélem 60-70 évesen is fiatalos leszek.:)
10/17 anonim válasza:
Igen, de leginkább azt várom, hogy vége legyen. Véleményemet kérted. Nekem ez a meglátásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!