Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Féltek az öregedéstől ?

Féltek az öregedéstől ?

Figyelt kérdés

Aki most 27 éves mint én és aki 35 éves milyen lesz mikor eléri a 60 éves kort ?

Én kicsit kiváncsian várom közben meg el is szomorit hogy lassan közeledek az élet vége fele és ki tudja mennyi van még hátra.

nov. 5. 16:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is tartok tőle főleg a szellemi leépüléstől...Jobb lenne azelőtt meghalni.
nov. 5. 20:56
 12/17 anonim ***** válasza:
67%

Már 62 vagyok. Az öregségtől nem, még talán a betegségektől se annyira. Az, hogy egyszer vége lesz, szintén nem borzaszt. A csökkenő erőn, ügyességen néha bosszankodok, néha nevetek.

Félni, csak a kiszolgáltatottságtól és a demenciától félek.

Az, hogy ennyi idősen nem látszok annyira öregnek, mint sok kortársam, részben szerencse, részben életmód kérdése.

nov. 5. 21:22
 13/17 Noren1989 ***** válasza:
62%
Nem, nem félek. 35 vagyok jelenleg, még formàban, minimàlis ràfordítàssal.
nov. 6. 05:27
 14/17 anonim ***** válasza:
80%

Az öregedéstől nem félek, benne vagyok, de az zavar, hogy a jelenlegi rendszerben, nem csak nekem van döntési lehetőségem az életem lezárásáról. Ennek alkotmányos jogunknak kellene már lennie réges-régen.

(Pont a napokban halt meg egy idős hozzátartozónk kórházi gyógyszer-kísérletezgetés eredményeként és ez a módja az élet lezárásának, nagyon méltatlan egy emberhez.)

nov. 6. 07:55
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon,.

most lettem 40.

Az egy dolog h én nem érzem magam annyinak...de innen már ham,ar itt lesz az 50 és olyan mintha vége lenne....

Az életnek túl rövid a jobbik része.,

20-40 között a legjobb, akkor mindenre van esély és lehetőség.

Nem ugyanaz átélni valami 60 évesen mint mondjuk 30-40

nov. 6. 09:09
 16/17 A kérdező kommentje:
Ez igaz.
nov. 6. 09:13
 17/17 anonim ***** válasza:

Mindenki megöregszik és meghal.

Kialszik a tudat végleg.

Minél idősebb vagy annál gyorsabban telik az idő.

nov. 10. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!