Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sértődtél meg már azon, hogy...

Sértődtél meg már azon, hogy valakitől elkaptál egy betegséget?

Figyelt kérdés
Mitől, és hogyan történt?
tegnapelőtt 13:18
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
59%
Nem mondanám sértődésnek, csak idegesített. Koliban a szobatársam lebetegedett, valami vírusos szarral. Nyomta az ágyat hétvégén otthon majd leszenvedte magát a koliba, ahol tovább nyomta az ágyat, és még fertőzött is. Ha bejárt volna órákra vagy valami, mert muszáj akkor azt megértem, de így tök fölöslegesen betegített meg vagy 10 másik embert.
tegnapelőtt 13:21
 2/26 anonim ***** válasza:
22%

Egyszer egyik ismerősöm kullancsfertőzött kutyája nyalogatta a lábamat miközben beszélgettünk. Utána véletlenül megvakartam, majd fertőzést kaptam. Sokízületi gyulladásom lett, főleg a bal térdemben.

Azóta nem találkoztam az illetővel, tán még szerencse. Mert lenne hozzá pár szavam, amiért azzal űzi unalmas életét hogy kutyákat tart, de gondozni luxus neki és még a kullancsokat sem szedi ki belőlük.

tegnapelőtt 13:22
 3/26 A kérdező kommentje:
1 értem, ilyesmi volt velem is, ti mit kaptatok el tőle?
tegnapelőtt 13:23
 4/26 anonim ***** válasza:
51%
Nincs agya aki ilyenek miatt sértődik. Főleg a koronavírus után. Aki félti magát a vírustól az zárja el magát.
tegnapelőtt 13:23
 5/26 A kérdező kommentje:
4 akkor lehet ha tudja, hogy vírusos, és direkt terjeszti v nem szól róla stb.
tegnapelőtt 13:26
 6/26 anonim ***** válasza:
33%
Soha. Akkor megsértődnék ha szándékosság vagy hanyag nemtörődömség miatt lenne. Nagyon is. De szerencsére ilyen ismerőseim nincsenek.
tegnapelőtt 13:26
 7/26 anonim ***** válasza:
42%

Sértődés nem volt, csak engem is idegesített a dolog.

Szakmai gyakorlaton minimális kontaktom volt egy nővel, aki már egy hete betegen járt be akkor dolgozni- Aztán egyik nap, pont pénteken, egy irodában ültünk pár percet, ő akkor már alig hallott, annyira ráment a fülére, meg a torka is odavolt. Este már nekem is megvolt az összes tünete, pocsékul is voltam. Hétfőn meg orvoshoz mentem, majd 2 hétig szedhettem antibiotikumot, prebiotikumot meg vagy egy hónapig, annyira szétment a hasam tőle. Mindezt még a gyakorlatom elején.

tegnapelőtt 13:56
 8/26 anonim ***** válasza:
34%

Igen. Munkahelyen mindenre rátüsszög, krákog meg mi egyebek..

Én levelezőn tanulok, mentem volna szóbelizni de annyira lebetegedtem hogy hangom se volt 2 hétig. A legutolsó vizsga időpontra tudtam elmenni, suttogva beszélve.

Mondtam is ennek ha még egyszer rám tüsszög kiverem a fogait. Mehet majd táppénzre azzal. Nyilván ő sértődött meg.

tegnapelőtt 14:10
 9/26 anonim ***** válasza:
43%
Berágtam rá, mert tudta, hogy beteg, kértem, hogy ne jöjjön fel az irodámba, mégis megtette. Sőt! Vele ellentétben nekem nem jár a 100% táppénz, így még a pénzem is kiesett és vehettem jó drágán gyógyszert is
tegnapelőtt 14:11
 10/26 anonim ***** válasza:
59%
#5 ha direkt terjeszti nyilván más dolog... De ki "terjeszt direkt" vírusokat? Akár te is lehetsz aki vírusos és nem tehetsz róla. Azt hittem koronavírus után ez már mindenkinek egyértelmű. Még akkor is kaphat el tőled betegséget valaki, ha te teljesen egészségesnek érzed magad.
tegnapelőtt 14:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!