Sértődtél meg már azon, hogy valakitől elkaptál egy betegséget?
Egyszer egyik ismerősöm kullancsfertőzött kutyája nyalogatta a lábamat miközben beszélgettünk. Utána véletlenül megvakartam, majd fertőzést kaptam. Sokízületi gyulladásom lett, főleg a bal térdemben.
Azóta nem találkoztam az illetővel, tán még szerencse. Mert lenne hozzá pár szavam, amiért azzal űzi unalmas életét hogy kutyákat tart, de gondozni luxus neki és még a kullancsokat sem szedi ki belőlük.
Sértődés nem volt, csak engem is idegesített a dolog.
Szakmai gyakorlaton minimális kontaktom volt egy nővel, aki már egy hete betegen járt be akkor dolgozni- Aztán egyik nap, pont pénteken, egy irodában ültünk pár percet, ő akkor már alig hallott, annyira ráment a fülére, meg a torka is odavolt. Este már nekem is megvolt az összes tünete, pocsékul is voltam. Hétfőn meg orvoshoz mentem, majd 2 hétig szedhettem antibiotikumot, prebiotikumot meg vagy egy hónapig, annyira szétment a hasam tőle. Mindezt még a gyakorlatom elején.
Igen. Munkahelyen mindenre rátüsszög, krákog meg mi egyebek..
Én levelezőn tanulok, mentem volna szóbelizni de annyira lebetegedtem hogy hangom se volt 2 hétig. A legutolsó vizsga időpontra tudtam elmenni, suttogva beszélve.
Mondtam is ennek ha még egyszer rám tüsszög kiverem a fogait. Mehet majd táppénzre azzal. Nyilván ő sértődött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!