Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sértődtél meg már azon, hogy...

Sértődtél meg már azon, hogy valakitől elkaptál egy betegséget?

Figyelt kérdés
Mitől, és hogyan történt?
jan. 27. 13:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
47%
Igen, volt ilyen. Nálunk munkahelyen még home office lehetőség is van, és simán megengedik azoknak, hogy otthon maradjanak, akik betegek, de nem akarnak betegszabira menni, mert a munkában nem gátolja őket meg... erre mégis bejött belét kiköpve köhögve, taknyosan. Nem azt mondom, direkt fertőzött, de hogy vkiben ennyire kevés tapintat legyen...
jan. 27. 14:43
 12/26 A kérdező kommentje:
11 pl ilyenre gondoltam, ilyenkor az illető direktbe fertőz
jan. 27. 14:52
 13/26 anonim ***** válasza:
44%
LOL, ennyi miatt mégis miért sértődnék meg?
jan. 27. 17:28
 14/26 anonim ***** válasza:
35%
13: azért, mert ha nem jött volna be betegen, én nem betegedtem volna meg, és ezt simán el lehetett volna kerülni azzal, hogy marad a popóján home office-ban?
jan. 27. 17:49
 15/26 anonim ***** válasza:
23%
Úgy tudtam, hogy 75% fel fogja magát húzni ezen a kérdésen és rögtön 4 profilról fog mindenkit lepontozni. Ez miért jó?
jan. 27. 18:03
 16/26 anonim ***** válasza:
29%

Nem úgy mondanám, hogy megsértődök, de legszívesebben a veséjét rúgnám le az ilyeneknek.

Nekem például van egy munkatársam, a főnök kedvence. Ha valaki kettőt köhint, már megjegyzéseket tesz, hogy "na ez is göthösen jött be". Közben meg ő hulla betegen is bejön, miközben szabadon dolgozhatna otthonról, fuldokolva köhög egész nap, aztán nap végére mindenki beteg.

Legutóbb egy ilyen dolog miatt 3 napos utazást kellett lemondanom. Buktam a kifizetett szállást, biztosítást, több 10 ezer Forintot. Utastársaimnak így magasabb volt a benzin költség, tehát ők is buktak rajta.

jan. 27. 18:38
 17/26 anonim ***** válasza:
64%
#14. Továbbra sem értem, hogy minek kell egy betegségből ügyet csinálni. De hát a ti dolgotok.
jan. 27. 20:03
 18/26 anonim ***** válasza:
16%
Jól lepontozott minden értelmes választ a sok gethes proletár.
jan. 27. 20:25
 19/26 anonim ***** válasza:
13%

Nézzük logikusan:

Gondolom ti proletárok minden nap végig telefonáltok mindenkit, hogy nem-e beteg, mert ha igen akkor otthon maradtok? És véletlenül sem az a megoldás, hogy ha gethes vagy, akkor maradj otthon?

jan. 27. 20:28
 20/26 anonim ***** válasza:
84%

19: NEM! Szerencsére senkinek nem kell otthon maradnia semmilyen betegség miatt.

Az maradjon otthon, akinek ez nem tetszik!

jan. 27. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!