Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sértődtél meg már azon, hogy...

Sértődtél meg már azon, hogy valakitől elkaptál egy betegséget?

Figyelt kérdés
Mitől, és hogyan történt?
jan. 27. 13:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
17: mert a legtöbb embernek a betegség nem annyi, hogy kicsit szipog és lóg a munkából miatta. Én 5 napig nem tudtam aludni, nem kaptam levegőt, plusz kb. 4-5 napig, végig nagyon csúnyán köhögtem, nagyon rosszul éreztem magam.
jan. 28. 07:27
 22/27 anonim ***** válasza:
58%
Nem a 17 vagyok, de otthon maradtál? Kikúráltad magadat? Az maradjon otthon aki fél.
jan. 28. 07:33
 23/27 anonim ***** válasza:
26%
22: na, az ilyeneknél remélem, hogy vki olyannal fertőzi meg, amibe beledöglik vagy hónapokig fekszik a kórházban... vagy a gyerekét. Na akkor mondogassa, hogy jaj, de mokány gyerek vót a Laci, aki nem félt elmenni betegen.
jan. 28. 07:35
 24/27 A kérdező kommentje:
Aztán még sokan azért is munkába mennek, mert nem fizet számukra eleget a tp. Vagy mert olyan a munkájuk, hogy szükségesnek érzik a jelenlétüket, különben felhalmozódnának a feladatok.
jan. 28. 09:28
 25/27 anonim ***** válasza:
32%
24: megmondom őszintén, azt meg is értem, aki azért megy be így, mert másképp éhenhalnak... az tényleg két rossz közül vmelyik. De amikor vki ugyanúgy meg tudná csinálni HO-ból...
jan. 28. 09:40
 26/27 anonim ***** válasza:
39%
Napi náthás hergelő 🥱
jan. 28. 10:13
 27/27 anonim ***** válasza:
29%
Nem, én örülök, ha megbetegszem.
jan. 30. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!