Miért kell a Vinteden besértődni az eladóra, mert az árat emelt? Vagy úgy általában ilyen pitiáner dolgok miatt? Ti miket tapasztaltatok már?
A Redditen írta valaki, hogy hát ő azonnal kiszivecskézte amit drágítottak, ami oké, rendben van, de még ott puffogott, hogy mekkora bunkóság már, hogy ha neki nem fontos, hogy eladja meg stb.. Ugye többen helyeseltek neki, hogy így meg úgy.
De most nem értem miért gondolja azt bárki, hogy az eladót majd a lájkolgatásuk érdekelni fogja, az még nem vásárlás.
Sokan a facebookon képzelik magukat.
A vevőnek lett volna alkalma megvenni még kedvezőbb áron a terméket, ha nem tette így járt. Nem szivecskézni kell hanem megvenni. Meg ha drágábban is el tudja adni akkor majd pont a szivekkel fog foglalkozni.
Meg nem csak ez. Annyi cirkusz van. A kommunikáció hiánya, meg az alkudozások, egyszerű filléres adásvételes balhékkal van tele a net.
Nekem még egy termékemet se vette meg ilyen lájkolgató. Leszarom a hisztijüket redditen meg facebookon. Ezek a tipikus csövesek, a "mennyi a felének az alja" vasárlók. Várják hogy ingyen megkapják a terméket.
Egy esélyt szoktam ezeknek adni, küldök ajánlatot 500-3000 ft olcsóbban, ha nem reagál fél napon belül akkor tiltom. (Természetesen 10/10 nem reagál)
Nem az instagramon vagyunk hogy lájkolgasson.
Szarni bele.
Dramazzon, aki akar, ha neki ez igy jo, amugy meg tokmindegy. Ezeknek annyira semmi jelentoseguk nincs.
A kezdetektől használom az oldalt, sose láttam még, hogy valaki drágított volna, csak lefele vitte. De pont nem érdekelne előbbi sem, ez van, ha valami tényleg kell, akkor azonnal megveszem, alkudozásra sem várok.
Ellenben ezen hisztizni nem szánalmasabb, mint a szívecskéken. Nem, attól még, hogy megnézte és elmentette későbbre (mert ez a valódi funkciója igazából), nem köteles megvenni azonnal meg az alkudozásodat sem elfogadni. Nem az Instagram? Hát nem is az isztambuli bazár. De tiltogassátok csak le durcikából a potenciális vevőiteket, egyszer max elfogynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!