Tapasztaltàtok màr hogy a buszban utazàs soràn valaki akivel egymàs mellett ültök belemegy a személyes teretekbe?
Igen sima tömegközlekedésen is.
Leüpnek mellém es vagy a táskáját passzirozza rám vagy a felkarunk ér össze. Még nekem kellemetlen hogy nekem kell elhúzódnom mert neki eszébe nem jutna.
es felkenődöm az ablakra
Nekem pont most pénteken idős bácsi ült mellém, és jött centiről centire közelebb. Nem hallucináltam, ránéztem, és pont láttam, amikor mozdul. Már összeért a lábunk, pedig BŐVEN volt helye, félig üres volt a busz.
Úgy megijedtem, hogy leszálltam, és olyan undor fogott el, hogy hányingerem lett.
Pasik, szétteszik a lábukat mintha szülni készülnének. Szinte kipréselnek az ablakon. Büdösek is mint a dög.
Volt olyan is hogy anyuka a gyerekével ült mellém hátra, ahol sok ülés van. Annyit forgolódott anyci, hogy egyre jobban rám ült. Már rászóltam hangosan hogy vegye már ki a seggéből a kabátomat és ne üljön rám! Maradjon már a saját részén!
A gyereke teljesen nyuhis volt, csak ez volt ilyen barom.
Már nem tudok buszozni egy ideje mert mindig összeszólalkozok ilyenek miatt. Túl idegbeteg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!