Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tapasztaltàtok màr hogy a...

Tapasztaltàtok màr hogy a buszban utazàs soràn valaki akivel egymàs mellett ültök belemegy a személyes teretekbe?

Figyelt kérdés
Velem nemrég történt egy ilyen eset.Egy mondjuk úgy baràtnővel utaztunk kiràndulni.Ahogy aludtunk a buszba àllandóan dőlt ràm.Nagyon idegesített,feszültnek éreztem magam emiatt.Így kezdetben csak visszalökdöstem de volt hogy egy perc múlva megint ràm dőlt.Mondta is egyik megàllónàl sokszor dőlt le a feje Később ez megint ismétlődött akkor szóltam neki,hogy legyen szives kicsit arébb menni.Nem ért semmit.Mikor màsodszor szóltam mondtam neki megkérem hogy menjen kicsit arébb szűkösen van helyem.Kényszeredetten nevetett egyet de vette a lapot.Pàr perc múlva hàttal ült és kifelé volt a feje.Mondjuk ezt kellett volna csinàlni kezdetektől fogva.Épp mrgfigyeltem az embereket körülöttünk nem dőltek egymàsra .Nekem se szokàsom màsra dőlni mert zavarhatja igyekszem úgy helyezkedni ha kívül ülök,hogy ne dőljek màsra.Személy szerint jobban is szeretem az ülés külső fele felé fordítani a fejemet mint a màsik ember felé.Szàmomra ez nem komfortos mint ahogy az sem ha valaki beesik a terembe.Attól hogy ez egy autóbusz,egymàs mellett ülünk lehet kicsit vigyàzni.
dec. 1. 17:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen sima tömegközlekedésen is.

Leüpnek mellém es vagy a táskáját passzirozza rám vagy a felkarunk ér össze. Még nekem kellemetlen hogy nekem kell elhúzódnom mert neki eszébe nem jutna.

es felkenődöm az ablakra

dec. 1. 17:52
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem pont most pénteken idős bácsi ült mellém, és jött centiről centire közelebb. Nem hallucináltam, ránéztem, és pont láttam, amikor mozdul. Már összeért a lábunk, pedig BŐVEN volt helye, félig üres volt a busz.

Úgy megijedtem, hogy leszálltam, és olyan undor fogott el, hogy hányingerem lett.

dec. 1. 18:05
 3/11 A kérdező kommentje:
Nekem tomegkozlekedesen nem volt annyira pedig rendszeresen azzal jarok munkara.Illetve volt par eset kozepiskolaban egy ember szunnyadt meg mellettem es dolt ram a feje ot szinten lokdostem.A masik egy cigany volt de az nem volt komplett egyszer csak a vallamra tette a kezet en meg az autobuszban ahol tomeg volt felpattantam mellole es egesz uton alltam.Olyan bacsis esetem egyszer nekem is volt...pedig a felesege is ott volt a velunk parhuzamos ulesen.Matatott a keze a terdem korul es egyfolytaba dobaltam le a kezeit.Akkor eleg naiv voltam,nem tudtam madhogy reagalni mostmar jol lealaznam mindenki elott a vén kecskét.
dec. 1. 18:14
 4/11 anonim ***** válasza:
Komolyan...az ide válaszolók közül senkinek sincs szája, hogy rászóljon a mellette ülő gyökérre, hogy húzzon már odébb?
dec. 1. 18:46
 5/11 anonim ***** válasza:
37%
Miről beszélsz??? Nem illik szólni!!
dec. 1. 18:52
 6/11 anonim ***** válasza:
Volt ilyen párszor: túl közel állt, pedig Lambadázni lehetett a tömegközlekedésin. 1* pedig egy nő elaludt és a vállamra hajtotta kissé a fejét. Felkelt egy idő után és bocsit kért.
dec. 1. 19:59
 7/11 A kérdező kommentje:
6.az oke ha bocsanatot kert.En mashogy oldottam meg ezt az uton leraztam magamrol🙂alig akart kapcsolni
dec. 1. 20:07
 8/11 anonim ***** válasza:
Egyszer egy fószer úgy hozzámdörgölőzött, hogy éreztem, hogy áll a farka. Igaz, hogy nagyon nagy volt a tömeg, tényleg tömve volt a busz, de ezt azért mellőzhette volna. Akkor annyit mondtam neki, hogy ennyire azért nincs nagy tömeg.
dec. 1. 20:09
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem. Én viszont lehet tettem ilyet? Nem tűnt fel soha
dec. 1. 20:54
 10/11 anonim ***** válasza:

Pasik, szétteszik a lábukat mintha szülni készülnének. Szinte kipréselnek az ablakon. Büdösek is mint a dög.

Volt olyan is hogy anyuka a gyerekével ült mellém hátra, ahol sok ülés van. Annyit forgolódott anyci, hogy egyre jobban rám ült. Már rászóltam hangosan hogy vegye már ki a seggéből a kabátomat és ne üljön rám! Maradjon már a saját részén!

A gyereke teljesen nyuhis volt, csak ez volt ilyen barom.

Már nem tudok buszozni egy ideje mert mindig összeszólalkozok ilyenek miatt. Túl idegbeteg vagyok.

dec. 2. 06:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!