Hogyan tapasztaltad meg Isten jelenlétét az életedben, és a Vele való személyes kapcsolatot?
Úgy, hogy a szavában leirtak szerint meghivott, hogy legyek a munkatársa. Egy kis idő telt el, mire válaszoltam, és elfogadtam a meghivását.
Azóta, minden utamban ha nehézségek is történnek, a megfelelő időben és módon támogat, segit. Nem egyedül kell cipelnem a terhet, ha egy probléma adódik.
Rendszresen ott vagyok az összejöveteleken, szellemileg, oktat, képzést nyújt, tanit, hogy miként javithatók az életem különböző részein, területein, az emberekkel való kapcsolatomban.
Sehogy.
Még egy aprócska jelet sem.
Pedig kértem... de hiába.
Talán 10-15 éve kértem először.
80%, milyen módon káromoltad a szentlelket?
Én is elmondtam a megtérés imáját még gyerekként de bár ne tettem volna. Abban a hitéletben semmi jo nem volt.
Azóta ugy tűnik hogy az istenben van valami jó, de én azóta is ész nélkül káromoltam a szentlelket.
Első :D :D
Viccen kívül ajánlom mindenkinek az "Isten belájkolt" avagy "God friended me" című sorozatot!
Gyönyörű, szívszaggató történeteket mesél el, könnyű vígjátékba csomagolva, olyan témát feszengetve ami sokakat megérint! :)
Nudlit nem hoznak ki belőle!
Ennél sokkal-sokkal ütősebbnek kellene lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!