Tapasztaltàtok màr hogy a buszban utazàs soràn valaki akivel egymàs mellett ültök belemegy a személyes teretekbe?
Figyelt kérdés
Velem nemrég történt egy ilyen eset.Egy mondjuk úgy baràtnővel utaztunk kiràndulni.Ahogy aludtunk a buszba àllandóan dőlt ràm.Nagyon idegesített,feszültnek éreztem magam emiatt.Így kezdetben csak visszalökdöstem de volt hogy egy perc múlva megint ràm dőlt.Mondta is egyik megàllónàl sokszor dőlt le a feje Később ez megint ismétlődött akkor szóltam neki,hogy legyen szives kicsit arébb menni.Nem ért semmit.Mikor màsodszor szóltam mondtam neki megkérem hogy menjen kicsit arébb szűkösen van helyem.Kényszeredetten nevetett egyet de vette a lapot.Pàr perc múlva hàttal ült és kifelé volt a feje.Mondjuk ezt kellett volna csinàlni kezdetektől fogva.Épp mrgfigyeltem az embereket körülöttünk nem dőltek egymàsra .Nekem se szokàsom màsra dőlni mert zavarhatja igyekszem úgy helyezkedni ha kívül ülök,hogy ne dőljek màsra.Személy szerint jobban is szeretem az ülés külső fele felé fordítani a fejemet mint a màsik ember felé.Szàmomra ez nem komfortos mint ahogy az sem ha valaki beesik a terembe.Attól hogy ez egy autóbusz,egymàs mellett ülünk lehet kicsit vigyàzni.dec. 1. 17:45
11/11 anonim válasza:
Elég ritkán tapasztalok ilyet. Én sajnos konfliktuskerülő vagyok, szóval ilyen esetekben vagy, ha még egy ilyen elviselhető határon belül van, tűrök, vagy ha nagyon zavar, átmegyek máshova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!