Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Domináns emberként te hogyan...

Domináns emberként te hogyan viszonyulsz a kedves, előzékeny emberekhez?

Figyelt kérdés

jan. 27. 13:31
A kérdező szavazást indított:
Szimpatikusak nekem.
Sehogyan, semlegesek nekem
Baleknak, gyengének nézem az ilyen embereket.
11 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, nem vagyok az, de ha az lennék valószínűleg imponálna és megkérném várjon egy kicsit ameddig megnézem van-e a táskámban kutyanyakörv és kutyapóráz...
jan. 27. 13:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Domináns ember is lehet kedves és előzékeny helyzettől függően.
jan. 27. 15:19
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
2essel értej egyet
jan. 27. 15:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
1-es nagyon kinky.
jan. 27. 16:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én próbálok kedves és előzékeny lenni mindenkivel aki nem ad okot az ellenkezőjére. Ez nem alárendeltséget, hanem békességet, együttműködési szándékot jelent.

Véges azon konfliktusok száma amit emberi erővel bírni lehet. Úgy gondolom az a legbölcsebb, ha nem generálunk feleslegesen többet, mert úgy kevesebb figyelem és energia jut azon konfliktusokra amik igazán számítanak.

jan. 27. 16:48
 6/6 anonim válasza:

Más oldalról nézve, sokkal inkább azt tapasztalom, hogy azok akiket hosszú évtizedek óta ledominálnak, nem tudnak mit kezdeni az előzékeny emberekkel. Nem tudják elképzelni, hogy valaki udvarias, kedves az ha a pillanat úgy kívánja a helyzet élére áll!

Ha valaki állandóan ledominálja a környezetét az vmi hatalmas bunkó!

jan. 27. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!