Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mérgesít valakit, ha...

Miért mérgesít valakit, ha örülök az enyhe időjárásnak?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne a pszichológiai háttere. Van egy Facebook oldal, Extrém időjárás néven. Igazából nem az extrémség a lényeg, hanem az, hogy ez is egy időjárás portál. Kitették, hogy a januárhoz képest enyhe, 17-18 Celsius fokos időjárás várható a héten. Én ennek örülvén be kommenteltem annyit, hogy most mér maradhatna is. Mármint az enyhe idő. Erre egy fiatal férfi "mérges fej" emojival reagált. Mi van abban mérgesítő, hogyha az enyhe időnek örülök és azt ki is fejezem azzal, hogy nem bánnám, ha már maradna?

tegnap 09:13
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
89%

Talán azért, mert ez nem normális és a globális felmelegedés újabb jelének tekinthető.

Egyébként az enyhe télnek ezer és egy hátránya van az élővilágban. A legfontosabb az, hogy a kártevők közül sokkal több telel át, így egyre nélkülözhetetlenebb a vegyszeres védekezés a mezőgazdaságban - ami valljuk be, sem a termelőnek, sem a fogyasztónak nem jó.

De pl. egyre erősebb darázs-invázókra is lehet készülni nyaranta.

tegnap 09:18
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert félünk a klímaváltozastól
tegnap 09:25
 3/19 A kérdező kommentje:
És ezek miatt rám kell mérgesnek lenni? Én okozom???? :D :D :D besza behu :D
tegnap 09:28
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Annak örülök, hogy kevesebb tüzelő fogy, de ennyi. Nem normális ez az időjárás, engem fizikailag is megvisel, járni alig bírok, mióta így kimelegedett. Feléledtek a bogarak, minden tele velük.
tegnap 09:36
 5/19 A kérdező kommentje:

Ez érdekes. Mert van olyan ország a Földön, ahol ennél sosincs hidegebb, aztán csak kibírják valahogy :)

Én nagyon élem a szép időt. Tegnep elmentem élményautózni pl, amit előtte hetekig nem tehettem meg.

tegnap 09:43
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Abban igazad van, hogy szerencsére egyikünk sem tudja befolyásolni az időjárást, így bárki bármit kívánhat, nem ezen múlik. Épp ezért én biztosan nem raktam volna ki ilyen mérges fejecskét, maximum leírnám, hogy én meg miért szeret(t)em a téli időt, amiben egyre kevésbé van részünk.
tegnap 09:43
 7/19 A kérdező kommentje:
6-os, ez így korrekt. Bár sosem értettem, hogy sokan miért szeretik jobban a tüskét a rózsánál vagy miért a papírt eszik meg és a minyont dobják el, de most ebbe nem akartam belemenni.
tegnap 09:49
 8/19 anonim ***** válasza:
100%

"És ezek miatt rám kell mérgesnek lenni? Én okozom????"

Természetesen nem. Egyúttal azt beláthatod, hogy ha szorongsz valamitől, amire valaki belöki, hogy "juhú, lehentne belőle több is", akkor nem fogod kedvelni az illetőt.

tegnap 11:00
 9/19 anonim ***** válasza:
17%
Én is örülök annak, hogy végre nem 0 fok körül van az idő. A többi ember véleményét meg magasról le kell sz*rni.
tegnap 11:35
 10/19 A kérdező kommentje:
9-es, felzöldeltelek
tegnap 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!