Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mérgesít valakit, ha...

Miért mérgesít valakit, ha örülök az enyhe időjárásnak?

Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne a pszichológiai háttere. Van egy Facebook oldal, Extrém időjárás néven. Igazából nem az extrémség a lényeg, hanem az, hogy ez is egy időjárás portál. Kitették, hogy a januárhoz képest enyhe, 17-18 Celsius fokos időjárás várható a héten. Én ennek örülvén be kommenteltem annyit, hogy most mér maradhatna is. Mármint az enyhe idő. Erre egy fiatal férfi "mérges fej" emojival reagált. Mi van abban mérgesítő, hogyha az enyhe időnek örülök és azt ki is fejezem azzal, hogy nem bánnám, ha már maradna?

tegnapelőtt 09:13
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Létező jelenség az úgynevezett "klímaszorongás", az ilyen emberekből meg heves / hevesebb reakciót vált ki, ha más annak örül, ami a klímaváltozás hozadéka. Az időjáráson felesleges veszekedni, főleg az egyéni preferenciák miatt. Az viszont mégsem ideális dolog, hogy január vége van és nálunk mégis 15°C van, ami igazából egy kellemes tavaszi idő lenne.
tegnapelőtt 14:19
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
#10, akkor volt értelme feltenni a kérdést...
tegnapelőtt 14:35
 13/19 anonim ***** válasza:
77%
#13, már egyre jobban értem, miért fikáztak ki.
tegnapelőtt 15:16
 14/19 A kérdező kommentje:
#14 Hm?
tegnapelőtt 15:19
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Az egy dolog, hogy nem értesz egyet valamivel, de elég tenyérbemászóan nyomod amúgy. Savankások, meg hőpatron?
tegnapelőtt 15:35
 16/19 anonim ***** válasza:
75%
Most már engem is idegesít a kérdező.
tegnapelőtt 15:38
 17/19 anonim ***** válasza:
79%

A kérdés egyértelmű provokacio! Jelentsük!

Kezdi nagy ártatlanul hogy jajj belekötöttek egy ártatlan kis kommentjebe, ahol a tavaszias telet éltette, majd egyre inkább jön élő belőle, hogy csak veszekedni akar egy jót azokkal, akik szeretik a hideg és egyben normális telet, plusz még mindenféle jelzőket is aggat az itt valaszolokra.

tegnapelőtt 16:01
 18/19 anonim ***** válasza:
72%
Ha ott is hasonló stílusban nyilatkoztál, mint itt nekünk, akkor már én is értem, miért kaptál olyan reakciókat, amilyeneket. Nem feltétlenül azzal lehetett a gond, hogy olyan véleményed volt, amilyen, hanem, ahogyan azt tálalni sikeredett.
tegnapelőtt 16:48
 19/19 anonim ***** válasza:
62%

"Mert van olyan ország a Földön, ahol ennél sosincs hidegebb, aztán csak kibírják valahogy :)"

Ennyi erővel mondhatnánk, hogy semmi gond a -50 fokos Szibériával, ott is élnek, kibírják valahogy.

tegnapelőtt 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!