Mikor 16 voltam rájöttem,hogy tetszenek a 30 éves férfiak.Aztán 17-8 évesen már a "jól kinéző" 40-esek is bejöttek.úgy voltam vele,hogy az én korosztályom "gyerektest",komolytalan,és egy idősebb férfi amúgy is érettebb,jól kinézőbb.Meg tud védeni,erős,határozott.Meg voltam őrülve értük.De sosem randiztam egyel sem.Most meg 19 évesen jobban megnézem a tőlem fiatalabbakat vagy a velem egyidőseket.Azt vettem észre az idősebbek már nem is érdekelnek...szóval nem értem.Ez lehet azért volt nálam,mert apám nem éppen töltötte be az apai szerepét.Mostmár tudom,hogy egy velem egyidős vagy akár egy évvel fiatalabb is ugyan úgy meg tud védeni.Tudok vele tapasztalni,amit egy idősebbel már nem nagyon lehet.
jún. 20. 00:40
1/8 anonim válasza:
Enyhen de volt ja.
jún. 20. 00:49
2/8 anonim válasza:
"Tudok vele tapasztalni,amit egy idősebbel már nem nagyon lehet." He?
jún. 20. 07:22
3/8 anonim válasza:
Ez nem apakomplexus. Természetes dolog, hogy az embernek jobban bejön egy 30-as férfi, mint egy tizen-huszonéves kisfiú. Nekem is mindig a 30-as férfiak tetszenek, 18 évesen és most 27 évesen is. Nagyszüleink idejében is sokszor idősebb volt a férfi 10-15 évvel, mert addigra tudta megteremteni a feltételeket. (Akkor még a férfiak dolga volt sok esetben)
Akkor senki nem találta ki, hogy ez komplexus lenne, normális dolog volt.
jún. 20. 08:08
4/8 anonim válasza:
Kadar idejeben csak a valogatotba a palyan csak leamortizalodtak es romanok jatszhattak. Puskas roman volt. A magyarokat ugy buntettek ,ha nyertek akkor videkre edzonek szamuztek.
jún. 20. 09:48
5/8 anonim válasza:
Kár, hogy már nincs.🙂 30/F
jún. 20. 09:55
6/8 anonim válasza:
Nem kell mindent komplexusnak meg fétisnek nevezni :D Akkor azok tetszettek, most meg változott az ízlésed, ennyi. Nekem is amúgy abba az irányba ment el, hogy most 28 évesen inkább a fiatalabbak tetszenek, barátom 25. Az idősebb pasik ráncosak, kopaszok és sokszor túlsúlyosak, nem tudom, mit lehet enni rajtuk.
jún. 20. 10:29
7/8 anonim válasza:
Egy harmincas férfi ereje, ambiciója teljében van. Övé a világ. Természetes hogy tetszik. Ugyanígy egy 16-23 éves lány a szépsége teljében van. Nincs is jobb kombó és dinamika egy harmincas-negyvenes férfi és egy későtini-korahuszonéves lánynál, ha kellően intelligensek egy ilyen kapcsolat kezeléséhez, legyen szó szexről vagy kapcsolatról. Sajnálhatod, hogy sosem kóstoltál bele, abszolút olyan dolgot hagysz ki ami hiányozni fog, ha simogatta a lelked a gondolat.
Ez nem apakomplexus, a női lélekbe van kódolva, hogy vonz az erős, rátermett, sikeres, férfinek kinéző férfi. Csak hát a feminizmus nyegle, kallódó, véleménytelen karakterekre kondicionál át.
jún. 20. 17:22
8/8 anonim válasza:
Egész normális nőnek indultál. Kár, hogy elment az eszed azóta...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!