"Csóró" férfiaknál hogy lehet, hogy egyik-másik jobban néz ki, ápoltabb, sportosabb mint aki akár gazdag férfi?
Pl. van egy Woltos futár, akit rendszeresen látok mert hozzánk is hoz kaját esténként, és láttam munkán kívül városban is.
Olyan 35 éves lehet, és amikor hétköznapi ruhában láttam, simán olyan volt mint egy "klasszikus, sikeres férfi", ránctalan arc, jó alak izmos, sportos, jóképű.
Közben meg pizzát hord biciklivel. Oké azt nem tudom, lehet nem főállásban csinálja.
De akkor is fura hogy olyan férfiak akik meg anyagilag tényleg sikeresek, vállalkozók, komoly vagyonnal, ház, autó, cég stb. azok között meg nagyítóval kell keresni a fitt, vonzó külsejűeket.
Miért van ez így?
"kétszer elmegyek fodrászhoz, és szolizni"
Szolárium = pénzért vett daganat. Nem testápolás, hanem annak az ellentéte.
Nemhogy panelban, ciganysoron ertelmesebb (es feltehetoleg tisztabb) embereket ismerek mint a kedves utolso:D
De "mesejek" szivesen, ha erdekel🙂↕️
13.
Még helyesen írni sem bírsz, de ezzel szarakodsz, míg én csak elgépeltem a mesélj szót.
Menj a cigánysorra flexelni te lúzer.
14.
Azt hiszed egy percig is érdekel az életed?
Csak gúnyolódtam a H&M-es, panellakó jómódodon, de annyi eszed sincs, hogy ezt felfogd.
17.
Te tudod mi van a cigánysoron és engem kérdezel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!