Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A nőknek miért kifogás szinte...

A nőknek miért kifogás szinte mindenre a menstruáció?

Figyelt kérdés

Ne menjünk ide, mert megjött..., ne menjünk oda, mert megjött... stb.

Ne utazzunk most rokonokhoz, mert megvan, ne menjünk strandra, mert megvan, ne tesizzünk/nem tornázzunk mert megvan, múltkor olvastam már itt olyat is, hogy valaki a sok hónappal későbbi esküvőn részvételt mondta le, mert biztos akkor fog megjönni a mensi (meghívták)

Miért lett ilyen jó kifogás a nőknél a menstruáció?

Nem az volna a normális, hogy azzal is ugyanúgy meg kell tudni oldani az életet? Ha valaki egészséges, akkor gyógyszer, görcsoldó, egyébként meg tamponnal, kehellyel szinte bárhova lehet menni/bármit lehet csinálni.

szept. 16. 17:22
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
63%
A válaszaidnak pont annyi értelme van, mintha valaki meg azt írná, hogy nem hiszi el, hogy fáj ha tökön rúgják, mert ő még nem tapasztalta. Vagy nem fáj egy szív műtét, hisz nekem még nem volt.
szept. 18. 12:08
 52/58 anonim ***** válasza:
36%
Megnyugodhattok, a ti hiszitek sem érdekesebb semmivel át én véleményemnél. ;)
szept. 18. 12:10
 53/58 anonim ***** válasza:
63%
56: de, mert mi mondjuk utánaolvasunk a dolgoknak hivatalos forrásokból és szaklapokból, nem böfögjük bele, "ha én nem tapaszaltam, akkó' nincs és kész".
szept. 18. 12:13
 54/58 anonim ***** válasza:
23%
Ott a pont, 57esnél.
szept. 18. 12:14
 55/58 anonim ***** válasza:
31%
Leszarom magasról azokat a "szaklapokat", amikben olyan baromságokat írnak, mint hogy a menstruáció fáj.
szept. 18. 12:17
 56/58 anonim ***** válasza:
50%
55, normálisan nem szabadna neki, de bármi eltérés van, nem is kell nagy, már jobban is fáj, mint neked. Attól, hogy neked ilyen hú de f.sza, másnak nem.
szept. 18. 13:02
 57/58 anonim ***** válasza:
58%

Törölve lett több válasz, szóval a számozás elcsúszása miatt….

Az “Én nem vagyok agyhalott, de pl miattad elhiszem hogy létezik az az állapot.” válaszom a magát nőnek beállító trollnak szólt.

szept. 18. 13:18
 58/58 qborka ***** válasza:
58%

Belőlem egyszer kijött 240 ml, 20 perc alatt tele lett a kehely. Vérzés csillapító gyógyszer szedése mellett.

Pár csepp volt valóban....

Nem is értettem,miért kell, hogy vért kapjak ..

szept. 18. 14:37
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!