Szeretitek az őszt?
Figyelt kérdés
szept. 15. 09:30
21/28 anonim válasza:
Ja meg amit nagyon utálok, hogy általában nem szépen fokozatosan érkezik az ősz, hanem ránk rúgja az ajtót, sosem múlik el a szeptember, október anélkül, hogy ne jöjjenek markáns hidegfrontok, hirtelemn lehűlések, egyik napról a másikra azon kapod magad, hogy kétszer annyi ruhában is fázol, ez valahogy teljesen leszívja a szervezetem és a hangulatom, napokig nem találom a helyem ilyenkor.
22/28 anonim válasza:
"Párisba tegnap beszökött az ősz" Ady
Szeretjük.
23/28 anonim válasza:
Én szeretem. A tavasz és az ősz a legjobb, mert se megsülni, se megfagyni nem kellemes.
24/28 anonim válasza:
Még valamit utálok az őszben: beindul az iskola, beindul a hűvös, és mindenki fertőz mindenkit, valahogy sosem sikerül megúszni felső légúti nyavalya nélkül.
25/28 anonim válasza:
24.: A felső légúti nyavalyák elkerülhetőek azzal, hogy tömegközlekedésen, forgalmas üzletekben maszkot viselünk. Én már évek óta szinte sose kapok el semmit, decemberben voltam covidos (először), annyi. Ha a munkád nem olyan, hogy muszáj sok ember közt maszk nélkül lenni (pl. tanár iskolában), akkor, ha maszkolsz a fenti helyzetekben, akár évekre kiiktathatod a felső légúti nyavalyákat. Én szeretek maszkozni, nem érdekel, ha emiatt hülyének néznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!