Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szeretitek az őszt?

Szeretitek az őszt?

Figyelt kérdés
szept. 15. 09:30
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
77%
Igen szeretem
szept. 15. 09:31
 2/28 anonim ***** válasza:
69%
A hideg, csapadékos időjárást és a korai sötétedést nem, az őszi lomb színeit viszont igen.
szept. 15. 09:32
 3/28 Fragments of Fantasy ***** válasza:
85%

Igen!

Kedvenc időszakom.

Végre tűnnek el a nyűves darazsak (bár jönnek helyette repülő trakttor hangon berregő poloskák). Fel lehet öltözni stílusosan, végre ki lehet menni úgy az utcára, hogy nem éget a nap és nem izzadsz le 2 perc után. Szeretem az ősz hangulatát is, a mostani idő is tökre a kedvemre való. Bent a házban egy meleg teával nagyon hangulatos tud szerintem lenni.

szept. 15. 09:42
 4/28 anonim ***** válasza:
54%
Igen majd ha a ciklon odébbfárad a Dunántúlról.
szept. 15. 09:42
 5/28 anonim ***** válasza:
81%
Igen, a kedvencem, ezt várom egész évben. Nekem ezzel a hideggel sincs bajom azon a tényen kívül, hogy nem teljesen normális. De hát már a 45 fok sem az nyáron.
szept. 15. 09:43
 6/28 anonim ***** válasza:
53%
Nem. Tavasz forever!
szept. 15. 09:55
 7/28 anonim ***** válasza:
84%
Igen, legjobb időszak. Most kicsit kellemetlen volt a hirtelen lehülés és folyamatos eső, de szeretek ilyenkor futni, sétálni a szabadban. Sokkal jobb a hangulata, mint bármikor máskor.
szept. 15. 09:56
 8/28 anonim ***** válasza:
79%

"Itt van az ősz, itt van újra,

S szép, mint mindig, énnekem.

Tudja isten, hogy mi okból

Szeretem? de szeretem."

szept. 15. 10:02
 9/28 anonim ***** válasza:
81%

Igen, nagyon szeretem, még úgy is, hogy a tél a kedvencem egyébként. De imádom az őszi levelek színeit ( van is itthon ilyen levélfűzérem amit szeptember elejején felteszek- és november végéig a könyvespolcaimon marad), szeretem az esőt, a levegő illatát🤎🍂🍁🧡🎃 .

Amit utálok az a nyári időszak, dögmeleg, szárazsàg, fülledtség stb.

szept. 15. 10:05
 10/28 anonim ***** válasza:
48%
Igen, szeretem ha nem szélsőséges az időjárás.
szept. 15. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!