Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szeretitek az őszt?

Szeretitek az őszt?

Figyelt kérdés
szept. 15. 09:30
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
48%

Én összességében az összes évszakot szeretem a maga módján, de a tél az az évszak amit a leghamarabb megunok.

A tavasz, nyár, ősz azok pont jó, mert ezekből évszakhoz illő időjárást kapunk. Tél viszont 0-5 fok, köd és szürkeség. Jöhetne -5 vagy -10 fok nagy hóval és az is sokkal szebb lenne.

szept. 15. 10:27
 12/28 anonim ***** válasza:
50%
Nem, a tavaszt szeretem. Az ősz az elmúlás, a tavasz a kezdet, a természet éledése. Amúgy meg évszaktól függetlenül utálom a 30 foknál melegebbet és a 15 foknál hidegebbet.
szept. 15. 10:28
 13/28 anonim ***** válasza:
50%
Tartósan nem, néha jó az ilyen esős bekuckózós idő, de nem hónapokon keresztül. Inkább süthetne a Nap meg lehetne 28 fok egész évben.
szept. 15. 10:49
 14/28 anonim ***** válasza:
54%
Nem!tiszta depressziós leszek tőle
szept. 15. 10:59
 15/28 anonim ***** válasza:
65%
Megfelelő ruházattal nem probléma az őszi esős idő. Tiszta levegő, kevesebb ember, ilyenkor jó egy kicsit elgondolkodni dolgokon. Aztán lehet olvasni, filmet nézni, forró teát inni meg efféle finomságok. Az összebújásról most nem beszélnék, pedig az is milyen jó ilyenkor :D
szept. 15. 11:05
 16/28 anonim ***** válasza:
76%
Igen, de a telet még jobban szeretem. Imádom a sötétet és a hideget! :)
szept. 15. 11:44
 17/28 anonim ***** válasza:
74%
Igen: a fűtés illatát, gesztenyét szedni, néha az esős napokat, a Nap fényjátékát..
szept. 15. 13:13
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Kedvenc évszakom! Misztikus eső, köd, szép őszi tájak, gyertya, és megannyi szín, illat! Az avar illatát is szeretem, meg eső után a föld szagát! Szeretem a terményeket is sült gesztenye, sütőtök, édesburgony, alma, körte, szilva gyümölcsök és tea, kávé! És kellemes süti vagy keksz!🍪

🎃🍂🍁☕🍎🍐 Az ősz a kedvencem! 34/N

szept. 15. 13:34
 19/28 anonim ***** válasza:
100%

Az ősz a kedvencem; ilyenkor a legkellemesebbek a séták az erdőben, színes minden, megjelenik az a jellegzetes őszi illat. Hangulatosak a ködös reggelek.

Elővehetem a kedvenc ruháim, amik jórésze pulóver, kezdődik a sütőtök szezon, meg a forrócsokis is.

szept. 15. 14:13
 20/28 anonim ***** válasza:
65%

Jó pár dolgot szépnek találok benne, de úgy összességében nem szeretem. Az ősz olyan, mint az öregedés: ahogy telik az idő, úgy lesz minden egyre rosszabb.

De még mindig jobb, mint a tél.

szept. 16. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!