Szeretitek az őszt?
Én összességében az összes évszakot szeretem a maga módján, de a tél az az évszak amit a leghamarabb megunok.
A tavasz, nyár, ősz azok pont jó, mert ezekből évszakhoz illő időjárást kapunk. Tél viszont 0-5 fok, köd és szürkeség. Jöhetne -5 vagy -10 fok nagy hóval és az is sokkal szebb lenne.
Kedvenc évszakom! Misztikus eső, köd, szép őszi tájak, gyertya, és megannyi szín, illat! Az avar illatát is szeretem, meg eső után a föld szagát! Szeretem a terményeket is sült gesztenye, sütőtök, édesburgony, alma, körte, szilva gyümölcsök és tea, kávé! És kellemes süti vagy keksz!🍪
🎃🍂🍁☕🍎🍐 Az ősz a kedvencem! 34/N
Az ősz a kedvencem; ilyenkor a legkellemesebbek a séták az erdőben, színes minden, megjelenik az a jellegzetes őszi illat. Hangulatosak a ködös reggelek.
Elővehetem a kedvenc ruháim, amik jórésze pulóver, kezdődik a sütőtök szezon, meg a forrócsokis is.
Jó pár dolgot szépnek találok benne, de úgy összességében nem szeretem. Az ősz olyan, mint az öregedés: ahogy telik az idő, úgy lesz minden egyre rosszabb.
De még mindig jobb, mint a tél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!