Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szeretitek a nyári időszakot?

Szeretitek a nyári időszakot?

Figyelt kérdés
Mit szerettek benne?

2024. máj. 29. 14:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
73%
nem.
2024. máj. 29. 14:37
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Szeretek napozni és strandolni. Bár most még nem várom a hőséget, mert még túrázni mennék.

35/F

2024. máj. 29. 14:46
 3/22 anonim ***** válasza:
73%
Gyűlölöm! Utálok izzadni, nem lehet aludni a melegtől, szénné éget a nap :(
2024. máj. 29. 14:48
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Azt azért nem mondanám, hogy nem szeretem, de közben nem is a kedvencem. Azt szeretem benne, hogy sokkal könnyeb programokat, találkozókat egyeztetni a barátokkal, ismerősökkel, illetve a család nagyobb részével. Közel lakunk a Balatonhoz, így az ottani megnövekedett programkínálat, erre az időszakra vonatkozóan, is egy hatalmas pozitívum.

Azonban alacsony vérnyomásosként nagyon meg tud viselni, amikor tartósan 30-32°C felett van a hőmérséklet. Hiába eszem, iszom és mozgok eleget, rettenet sokat fáj a fejem és/vagy erősen szédülök. Az utóbbin pedig csakis a kávé (abból sem az erős fajta legalább), vagy Cola tud csak segíteni. És gyakran az sem tart sokáig. Több orvosnál voltam már ezzel és a kollektív válasz annyi volt, hogy "ez ilyen, szokd meg".. :/

2024. máj. 29. 14:52
 5/22 anonim ***** válasza:
85%
Nem 10 éve pokol a nyár , sajna 3 éve már 6 hónapig kitart . Mielőtt azt írnak hogy ez túlzás a nyár nem jún tól kezd hanem hivatalosan tartós 20 cfok felett . Korán leérik minden jellegtelen zamatmentes termés , pár nap és lehet a búzaféleket aratni !!! Hajnalban már most nem megy le 15 cfok alá . Bármikor lezúdul egy halom eső romboló viharral, aludni nem tudok csak éjféltől és 5,30kor mindig fent vagyok mert világos van . Megfulladsz az utakon hivatalokban metron , ingerültek az emberek agyvérzest kapnak a hőhullamoktól . Állandoan zúgnak a fűnyírók , a központban péntek szombat buli koncert , teli szeméttel a park balhék . Szúnyog pocok darázs féreginvazió a keves megmaradt termésre . Egy előnye van a nem kell fűteni és szabadban kint lehet lenni kis ideig .
2024. máj. 29. 15:19
 6/22 anonim ***** válasza:
88%
Nehéz kérdés. Már nyugger vagyok, de 30 évig a nyarakat végig túlóráztam egy nagy nyomda fényképészetén. Mivel ez már elmúlt, a nyárral sincs bajom immár.
2024. máj. 29. 15:30
 7/22 anonim ***** válasza:
16%
A tartós 20 fok 24 órára vonatkozik és olyankor - vihar nélkül - nappallal már hőség van. Nincs ilyen idő 6 hónapon át. Úgyhogy hivatalosan vagy meteorológiailag most sincs teljesen nyár, hiába meleg már a d.u.
2024. máj. 29. 15:32
 8/22 anonim ***** válasza:
79%
7# Hogyne , cáfold meg a légből kapott ostobaságoddal a konkretumot , fel sem fogtad mire kommentelsz ...
2024. máj. 29. 15:40
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Az utóbbi 3-4 évben nagyon gyűlölöm. Rettenetesen elszaladt az átlag hőmérséklet, májustól szeptemberig szinte minden nap 30 fok fölött vagyunk ami rettenetes, főleg hogy éjszaka sincs felfrissülés. Plusz hiába nyitnád ki az ablakot, valahol valami parasztoknak úgyis lesz buli, lagzi, kerti parti stb., hajnal 2-3 órakor is még hallani be a zenét meg a kurjongatást.

A meleget meg alapból sem bírom, rosszul vagyok tőle, már klímát is kellett beszerelni tavalyelőtt mert nem bírtam létezni.

Csapadék már nincs, kiszárad minden, régen legalább ha volt is ilyen kánikulás periódus pár napig, akkor rendszerint komoly, kiadós esőzés, vihar, akár jégeső stb. zárta és visszaállt a kellemes 15-25 fok közti levegőhőmérséklet, most meg van két hétig 38 fok, utána mi a vége? Bejön pár felhő, fújdogál némi szellő és esik 4-5 fokot a hőmérséklet, aztán másnap ugyanúgy 30+-szal folytatódik minden. Komoly vihar több éve egy darab sem volt (északkelet), csak nézzük mindig hogy a Dunántúlon megint esett 100 mm meg tornádó volt meg 17 fok van, hát kösz...

Szúnyog invázió is igazán "király", 5 percre nem lehet kimenni a kertbe.

Lehetne még sorolni. Gyűlölöm a nyarat. Gyerekként szerettem, azóta igencsak megváltozott a véleményem. Akkor még nyár volt a nyár, nem a földi pokol eljövetele.

2024. máj. 29. 15:41
 10/22 anonim ***** válasza:
84%

Én szeretem. Ahol kell ott van klíma, ahol nem kell ott elvagyok nélküle.

Szeretem, hogy jó az idő és baromi sokáig van világos így több időm van a hobbimnak élni.

2024. máj. 29. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!