Nem.Rovarok,hőség,korai napkelte,gyerek zsivaj,ételmérgezések mert minden jobban romlik stb...
máj. 29. 15:47
12/22 anonim válasza:
Én toleráns ember vagyok, csak kettőt gyűlölök: legjobban Orbánt, másodikként a kánikulát.
máj. 29. 15:50
13/22 anonim válasza:
Imádom. Szeretem a meleget, szeretem hogy végre sokáig van világos, ilyenkor virágzik egy csomó minden a kertben, érnek a gyümölcsök-zöldségek, lehet este is kinti programot szervezni (fagyoskodás nélkül), stb.
Az egyetlen amit utálok benne az az hogy a szomszéd folyamatosan fűkaszál, ez az egy hátránya van számomra, télen nem csinálja szerencsére. :D
máj. 29. 15:55
14/22 anonim válasza:
#13 vagyok
Ja igen, és nyáron nem kell fűteni amivel rengeteget tudunk spórolni.
máj. 29. 15:58
15/22 Metionin válasza:
Vannak benne jó dolgok pl. a gyümölcsök de a kánikulát nem bírom és nekem 25-27 fok a max, amiben még jól érzem magam. Sajnos ez rányomja a bélyegét az egész évszakra, hiába lennének benne élvezhető dolgok ha rosszul vagyok.
máj. 29. 16:29
16/22 Katona Dius válasza:
Nem szeretem. Eleve nem szeretem a meleget, télen is egy vékony kabátban és pólóban elvagyok. A nyár nekem a pokol, szó szerint.
Különösen utálom (fejfájós vagyok), mikor a forró utcáról az agyon klimatizált helységbe belépek, vagy fordítva.
plusz az irodánkban nem jó a klíma, nem is akarják megcsinálni, mert drága. Viszont az egyik oldal kb padlótól 50 centi magasságtól a plafonig végig ablak, pont olyan helyezkedésű az iroda, hogy oda tűz a nap reggel 9-től délután 4-ig, akár tovább is. Szauna, csak a rosszabik fajta.
máj. 29. 16:31
17/22 anonim válasza:
Gyűlölöm. Pokoli meleg van az utóbbi években, egész nyáron rosszul vagyok, aludni is nehezen tudok, mert egyszerűen minden forró, semmi nem hül le. Állandóan melegem van, szakad rólam a víz. Semmi lehűlés nincs. Annál már csak az eső a rosszabb, amikor esőerdei párához hasonló meleg van,ami rosszabb mint a sima forróság.
máj. 29. 16:58
18/22 Szolovjov válasza:
Természetesen. Minden amit szeretek csinálni jó időhöz kötött. Lehet motorozni, kempingezni, repülőnapokra járni, kajakozni.
máj. 29. 19:56
19/22 anonim válasza:
Azt szeretem, hogy sokáig van világosság; a nők inkább vannak mezítláb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!