Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szeretitek a nyári időszakot?

Szeretitek a nyári időszakot?

Figyelt kérdés
Mit szerettek benne?

máj. 29. 14:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
86%
Nem.Rovarok,hőség,korai napkelte,gyerek zsivaj,ételmérgezések mert minden jobban romlik stb...
máj. 29. 15:47
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Én toleráns ember vagyok, csak kettőt gyűlölök: legjobban Orbánt, másodikként a kánikulát.
máj. 29. 15:50
 13/22 anonim ***** válasza:
82%

Imádom. Szeretem a meleget, szeretem hogy végre sokáig van világos, ilyenkor virágzik egy csomó minden a kertben, érnek a gyümölcsök-zöldségek, lehet este is kinti programot szervezni (fagyoskodás nélkül), stb.

Az egyetlen amit utálok benne az az hogy a szomszéd folyamatosan fűkaszál, ez az egy hátránya van számomra, télen nem csinálja szerencsére. :D

máj. 29. 15:55
 14/22 anonim ***** válasza:
89%

#13 vagyok

Ja igen, és nyáron nem kell fűteni amivel rengeteget tudunk spórolni.

máj. 29. 15:58
 15/22 Metionin ***** válasza:
100%
Vannak benne jó dolgok pl. a gyümölcsök de a kánikulát nem bírom és nekem 25-27 fok a max, amiben még jól érzem magam. Sajnos ez rányomja a bélyegét az egész évszakra, hiába lennének benne élvezhető dolgok ha rosszul vagyok.
máj. 29. 16:29
 16/22 Katona Dius ***** válasza:
100%

Nem szeretem. Eleve nem szeretem a meleget, télen is egy vékony kabátban és pólóban elvagyok. A nyár nekem a pokol, szó szerint.

Különösen utálom (fejfájós vagyok), mikor a forró utcáról az agyon klimatizált helységbe belépek, vagy fordítva.

plusz az irodánkban nem jó a klíma, nem is akarják megcsinálni, mert drága. Viszont az egyik oldal kb padlótól 50 centi magasságtól a plafonig végig ablak, pont olyan helyezkedésű az iroda, hogy oda tűz a nap reggel 9-től délután 4-ig, akár tovább is. Szauna, csak a rosszabik fajta.

máj. 29. 16:31
 17/22 anonim ***** válasza:
87%
Gyűlölöm. Pokoli meleg van az utóbbi években, egész nyáron rosszul vagyok, aludni is nehezen tudok, mert egyszerűen minden forró, semmi nem hül le. Állandóan melegem van, szakad rólam a víz. Semmi lehűlés nincs. Annál már csak az eső a rosszabb, amikor esőerdei párához hasonló meleg van,ami rosszabb mint a sima forróság.
máj. 29. 16:58
 18/22 Szolovjov ***** válasza:
100%
Természetesen. Minden amit szeretek csinálni jó időhöz kötött. Lehet motorozni, kempingezni, repülőnapokra járni, kajakozni.
máj. 29. 19:56
 19/22 anonim ***** válasza:
80%
Azt szeretem, hogy sokáig van világosság; a nők inkább vannak mezítláb.
máj. 29. 20:11
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen
máj. 29. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!