Felsőoktatási kollégiumban lakóük, hogy élitek meg a kolis időszakot, szeretitek, utáljátok?
Én inkább utáltam, mint szerettem.
bár én eléggé antiszoc. vagyok. Rossz volt, hogy olyan kis területen kerülgetni egy vadidegen embert, pedig ez még jó kolesznek számít, ahol én voltam, veszprémben a Hotel magiszter koliban, ahol 2 ágyas illetve 2 x 2 ágyasak a lakóegységek.
Egy csomószor a szobatársam gépezett még hajnali 3-kor is, nem tudtam úgy aludni, mint otthon, volt olyan is, hogy horkolt. De tudom, hogy járhattam volna rosszabbul is, ha mondjuk hetente csajokat hozott volna fel, vagy ott szexeltek volna, vagy kizártak volna a szobából, mert ilyen esetekről is tudok. Szerencsére ezeket én megúsztam.
Kolis vagyok és én kifejezetten szeretem. Sokkal olcsóbb,mintegy albérlet és szerintem nem rossz dolog,hogy nem vagyok egész délután egyedül egy szobában,persze sok függ attól hogy milyen a szobatársad,de nekem szerencsém van,mert hasonlóak vagyunk.
DE-Campus koli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!