Szeretitek a hajnalt?
Figyelt kérdés
Főleg nyáron amikor hajnal 3 körül a horizont körül elkezd világosabb lenni de az égbolton még látszanak a csillagok egészen addig amíg reggel a Nap fel nem kel.
Van itt olyan akinek a kedvenc napszakja?
jún. 9. 18:46
1/25 anonim válasza:
Igen. Négy óra körül egyszerre van nagy csend, és nagyon aktívak lesznek a madarak, csicseregnek, észre sem veszi az ember, hogy városban van. Nagyon idilli időszak.
3/25 A kérdező kommentje:
Jó tudni hogy vannak itt hajnal kedvelők.
jún. 9. 19:08
4/25 anonim válasza:
Nem igazán, mert ha a hajnalt látom, akkor tudom, hogy már megint felborult a bioritmusom és hetekbe fog tartani, míg helyreáll.
5/25 anonim válasza:
Igen. Éveken át hajnalban jártam dolgozni, és minden évszakban nagyon szerettem. Télen kilépni a friss hóba, sehol rajta lábnyom, tavasszal az első madarak mocorgása, nyáron már majdnem pörög a természet olyankor, ősszel meg mindig láttam süniket.
6/25 anonim válasza:
Igen, de nem a nap miatt.
Hanem csak akkor van énidőm mig alszik mindenki, es még munkába nem kell menni.
Csak hajnalban vagyok szabad. Olyan 1 órával kelek hamarabb mint kéne.
7/25 anonim válasza:
Ó hát persze, reggel 6-kor mindig ébreszt a vekker, hogy menni kell melózni. -.-
9/25 anonim válasza:
“Szeretem a hajnalt,
szeretem az éjjelt,
véled többé mégse kell.
Elfeledlek könnyen,
nem hullik a könnyem,
tőlem bátran menj csak el.
Vége, nagy volt az ára.
Szeress csak másba! Ha, ha, ha!
Ki figyel oda?”
😁
10/25 anonim válasza:
Még soha nem keltem fel reggel 7 előtt, így szerencsére fogalmam sincs róla hogy szeretném-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!