A diszkót vagy a házibulit szeretitek jobban?
Házibulit, mert akkor nem nyomulnak rám random hülyék, nem negyed óra alatt kapok új italt, ráadásul annyiért egyet, amennyiből otthon berúgok kb, olyan zene szól, amilyet mi akarunk és csak azok vannak ott, akiket látni akarok.
Plusz én szervezni szeretem nálam, mert akkor haza se kell mennem buli után😁
Nem féltek hogy pl leitatnak, és pl megcsaljátok a pártokat?
Erre diszkóban kevesebb az esély, de a házibuliban ez a pasik célja. :)
A hazibulit, de csak akkor, ha nem az en kozelemben van, es nem kell leslattyogni a lepcsohazba ejnek evadjan, es kiszaggatni a fazisonkent 150A-es NKI-t.
39F incel
Erre pont egy szórakozóhelyen nagyobb az esély; részben azért nem járok már tizenhét éves korom óta (most vagyok huszonhárom), mert az egész arról szólt, hogy milyen idegen férfiak próbálnak fogdosni vagy leitatni. Undorító.
Egy házibuliban sokkal jobban meg van válogatva, hogy kik jöhetnek. Eddig egyszer se próbáltak leitatni és a megcsaláshoz sem kerültem közel, ahogy senki sem, aki a társaságaim egyikében van. Aki a párjával jön, az a párjával is távozik.
(#2)
Inkább házibulit. Csak jó ismerősök vannak, olcsóbban kijön, lehet társasjátékozni. Ettől függetlenül néha járok retró diszkóba. 10 évvel ezelőtt még sűrűbben jártam, havonta kétszer-háromszor. Előző évben már alig voltam.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!