Nem bírom ezt az időjárást, egész nap álmos vagyok tőle, ti szeretitek ezt az időjárást?
Figyelt kérdés
Nálunk nem volt hó 1mm sem, csak az eső esik 2 napja folyamatosan.2023. dec. 1. 14:31
1/7 anonim válasza:
Én szeretem az esőt, kivéve mikor ki kell mennem az utcára. Ahhoz hogy egész nap az irodában üljek tökéletes.
2/7 anonim válasza:
Alapvetően, ha otthon lehetek, akkor nincs ellenemre az eső, van egyfajta nyugodt, békés hangulata. Csak kint nem szívesen mászkálok ilyen időben, és az is igaz, hogy a hó jobban tetszett volna.
3/7 anonim válasza:
Nem vagyok sem tél, sem nyár szerető.
Inkább tavasz, ősz.
Sem a meleget, sem a hideget nem kedvelem.
4/7 anonim válasza:
Teljesen oké. Benn meleg van, kinn meg hadd essen, kit izgat :D
5/7 anonim válasza:
Én pl kind dolgozom esőben is, úgyhogy ezért izgat 😀
6/7 anonim válasza:
Mivel atlagban inkabb alacsony, mint magas a vernyomasom, pulzusom, kaveval oldom meg. De amig nem mertem kavezni, rengeteget kuszkodtem almossag miatt, csak epp nagy melegben foleg.
Nagyon beoltozom es kimegyek a szabadba ilyen idoben, az felporget.
7/7 anonim válasza:
Alacsony vérnyomásosként nagyon át tudom érezni #6 válaszát. Egy kis instant kávé, vagy erősebb tea, és máris jobban érzem magam, ha rám is telepszik az álmosság, egész hamar el is múlik.
Az esőt is szeretem, nagyon megnyugat a hangja, az illata, és utána végre fel tud frissülni kellően a levegő. Az esőben való császkálással sincs semmi gondom, sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!