Lányok. Van pár film, melyet tipikusan nőknek csináltak és szerintem borzalmasak. Érthetetlen számomra, hogy miért tud bármelyikőtöknek tetszeni. El tudnátok mondani, hogy miért szeretitek egész pontosan?
Értem.
Az nem zavar, hogy a szereplők egyszerűek mint a bot vagy hogy nincs humoruk?
Értem, fassa dolog, hogy egy 100 éves bácsi meg egy veszett kutya küzd a kegyeimért, de nincs más igény?
Ennyi elég is a romantikához?
ok, de ne ragadjunk le az alkonyatnál(tényleg fos), de hozzátennék még egy filmet a listámhoz: A nő
Tudjátok, ez az az iszonyat, amiben az a nyúlszájú színész Bokros Lajosnak maszkírozva zúg bele a telefonjába, miközben a munkája az, hogy mások helyett ír szerelmesleveleket...
Nem tudom mások hogy vannak ezzel de szerintem a sappanopera túl nyálas, sok benne a sírás, veszekedés stb.
Nekem ez valahogy nem jön be.
A Magic mike nem volt olyan rossz, egész meglepődtem.
Amúgy a srác jól mozog, de nem rossz színésznek sem.
A sztori hülyeség és a film elég rongyrázó, amerikai hülyeség, de egy közepest még simán kaphat a film.
Csináltak már ezerszer rosszabb filmeket is...
Grease - mert jo a zeneje, meg alapmu
Alkonyat - egyszer nezos, bar nekem fura vampirokkal keverni a romantikat...
Grey`s anatomy - egy reszt se lattam belole, nem is erdekel
Fifty shades of Grey - mert olvastam a konyvet is, es a film kivetelesen jobb annal. nincsenek benne olyan bena monologok a csaj reszerol. de attol hogy tetszik a sztori, a valosagban nem erdekel az ilyesmi
Closer - nem lattam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!