Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem merek oda menni a nőkhöz ismerkedni akkor nem is vagyok férfi? Szeretnék egy társat de nem tudom hogyan kell el kezdeni. Nem tudom mit kell mondani a nőknek.26f

Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 07:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
44%
Bókolni, udvariasnak lenni, humorosnak, finoman meghivni valamire, nem túl rámenősnek lenni, de kimutatni, hogy tetszik neked. Merni kell, mert a nő soha nem fog kezdeményezni, mert ez a férfi dolga. Ha a férfi nem kezdeményez az a nőknél egyértelmü, hogy nem akar semmit. Ha ennyi idősen ilyen kérdést teszel fel, gondolom nem lehetsz nagyon férfias tipus, az én testvérem is ilyen. 23 éves és mégg nem volt barátnője,szex sem, semmi. Próbálkozott lányoknál, de nem jött be. Ő sem tudja, hogy hogy kell. Ezt amúgy nem lehet megtanulni, ha nem olyan csajozós tipusú vagy az rögtön észrevehető. De ez nem baj, vannak olyan nők akik az ilyen fiukat szeretik, bár én nem ismerek ilyet. 28/L
2015. jún. 2. 08:08
 2/13 A kérdező kommentje:
Akkor nincs sok esélyem!
2015. jún. 2. 08:11
 3/13 anonim ***** válasza:
46%
Ne keseredj el... de van esélyed, csak önbizalmad nincs. Mindenkinek akad párja, ezt nem feledd!!!!
2015. jún. 2. 08:15
 4/13 anonim ***** válasza:
0%
Bátran menj oda. A duma jön magától. Általában az eredmény sem marad el:-)
2015. jún. 2. 08:22
 5/13 A kérdező kommentje:
Eddig alig beszéltem nőkkel.Hogy jönne a duma?A köszönésen nem tudnék mondani semmit.
2015. jún. 2. 08:26
 6/13 anonim ***** válasza:
33%
Akkor nem tudunk segiteni...
2015. jún. 2. 08:39
 7/13 anonim ***** válasza:
93%

Mert görcsölsz és pánikolsz!

Azt gondolod, hogy ha bármi nem sikerül, akkor összedől a világ/beégsz/elszalasztasz valami olyasmit amit nem lehet visszahozni/stb...

Pedig nem!

Ha megérted, hogy SEMMI tétje nincsen egy lánnyal beszélni, akkor egyből elmúlik ez a problémád. Annyian vannak mint égen a csillag! Miért kell világvége hangulatban beszélgetni? Van akinek bejössz és van akinek nem! Ha az egyikkel nem jutsz előre még mindig van milliónyi másik!

A másik, hogy van szemed és van mosolyod, HASZNÁLD! Kontaktálj vele, szemezz, legyen "mosolypárbaj". Egyrészt vonzóbb leszel ezektől, másrészt egyből kibukik, hogy kinek tetszel és kinek nem. Aki nem vevő a szemezésre és nem mosolyog vissza az jó eséllyel nem is akar tőled túl sokat. (ez persze változhat egy beszélgetés után/közben, de ne ezzel kezdj)

Ha egy unott arcú csajhoz akarsz görcsösen odamenni 99% a kosár. De ha lazán egy olyanhoz, amelyikkel már szemeztél, akkor bizony elég jók az esélyeid.

Tudod hogyan kell beszélni a lányokkal? Mint amikor hajnali háromkor kimész a hűtőhöz nassolni valamit. Nyugisan, természetesen "nincsen tétje" mentalitással. És hagyd el azt a gondolatot, hogy most fel akarom szedni. Ne felszedni akard, csak hagyd magadat élvezni a társaságát jó kedéllyel.

2015. jún. 2. 08:59
 8/13 anonim ***** válasza:

Dehogynem ettől még ugyanolyan férfi vagy mint a többi!

Vannak olyanok akik a félénkebb srácokat szeretik!

Sok sikert kívánok!

2015. jún. 2. 10:31
 9/13 anonim ***** válasza:
91%
Ugyanazt, amit a barátaidnak mondasz, csak pluszban azt is közölni kell velük valamilyen formában, hogy előbb-utóbb dugni is akarsz velük. :D
2015. jún. 2. 10:52
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszönőm!

De kicsi az esélyem hogy sikerüljön valami.

2015. jún. 2. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!