Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem merek oda menni a nőkhöz ismerkedni akkor nem is vagyok férfi? Szeretnék egy társat de nem tudom hogyan kell el kezdeni. Nem tudom mit kell mondani a nőknek.26f
Figyelt kérdés
2015. jún. 2. 07:59
11/13 anonim válasza:
Ha ezzel kezdesz, akkor igen.
De ne ezen töprengjél, hanem csak beszélgess velük.
Közben kiderül, hogy ki az, aki érdeklődik, és vele lehet többet is beszélni.
12/13 anonim válasza:
Először próbálj csajokkal csak haverkodni, vaghy a haverkaid csajaival beszélgetni, hogy gyakorolj és legyen ki sönbizalmad. Ha az már megy, akkor próbál kezdeményezni más nőknél. Amíg havercsajokkal sem tudsz beszélgetni, addig mit akarsz? a Nő kérje meg a kezed? Valamit csak kell mondani. Ha valaki tényleg érdekel, érdeklődsz a szabadideje, hobbijai, kedvenc szokásai stb iránt és akkor eleve van téma, minden jön magától. De ahhoz először egy alapvető szimpátiát , barátságot kellene felépíteni.
13/13 A kérdező kommentje:
Még mindig nem változott semmi!Lehet hogy ez a sosom hogy nem lesz senkim soha?
2016. márc. 15. 04:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!