Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szeretitek a hajnalt?

Szeretitek a hajnalt?

Figyelt kérdés

Főleg nyáron amikor hajnal 3 körül a horizont körül elkezd világosabb lenni de az égbolton még látszanak a csillagok egészen addig amíg reggel a Nap fel nem kel.

Van itt olyan akinek a kedvenc napszakja?

jún. 9. 18:46
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Gyűlölöm, mert épphogy legekszek aludni ilyenkor már ébresztenek is a madarak!!
jún. 9. 21:27
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Mikor az ejszakaban dolgoztam, akkor hazafele egyreszt levezeteskepp is, ket orat setaltam a csondes ebredo varosban. Imadtam.
jún. 9. 22:47
 13/25 anonim ***** válasza:
100%

Persze, békésen átfordulok a másik oldalamra. :D :D

35/F

jún. 9. 23:24
 14/25 anonim ***** válasza:
Igen.
jún. 10. 03:20
 15/25 anonim ***** válasza:
Se a hajnalt, se a reggelt, bár ha választani kell, inkább a hajnali 3 utáni időszak mert olyan jó nyugi van, de amúgy napnyugtás voltam világéletemben!
jún. 10. 05:46
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Igen, szeretem nézni én is. Próbáltam már párszor az átmenetet végig követni (azaz a sötét-világosság váltását), de nem megy, így azt nézem/figyelem, amit tudok. Pl. közben az állatok, madarak ébredését.
jún. 10. 06:21
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
hajnalban még a szag is más :)
jún. 10. 07:42
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha átaludhatom, vagy pedig addig fent lehetek és ráérek utána lefeküdni és délutánig aludni akkor igen, hangulatos. De ha korán kell kelnem azt gyűlölöm.
jún. 10. 10:18
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Tinikorom óta a szabadsàggal azonosítja az agyam. Àltalàban akkor buliztunk reggelig vagy maradtunk fent gépezni, mikor màsnap nem volt munka/iskola.
jún. 10. 12:09
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
#19 Ez de jó! Köszönöm!
jún. 10. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!