Szeretitek a hajnalt?
Figyelt kérdés
Főleg nyáron amikor hajnal 3 körül a horizont körül elkezd világosabb lenni de az égbolton még látszanak a csillagok egészen addig amíg reggel a Nap fel nem kel.
Van itt olyan akinek a kedvenc napszakja?
jún. 9. 18:46
11/25 anonim válasza:
Gyűlölöm, mert épphogy legekszek aludni ilyenkor már ébresztenek is a madarak!!
12/25 anonim válasza:
Mikor az ejszakaban dolgoztam, akkor hazafele egyreszt levezeteskepp is, ket orat setaltam a csondes ebredo varosban. Imadtam.
13/25 anonim válasza:
Persze, békésen átfordulok a másik oldalamra. :D :D
35/F
15/25 anonim válasza:
Se a hajnalt, se a reggelt, bár ha választani kell, inkább a hajnali 3 utáni időszak mert olyan jó nyugi van, de amúgy napnyugtás voltam világéletemben!
16/25 anonim válasza:
Igen, szeretem nézni én is. Próbáltam már párszor az átmenetet végig követni (azaz a sötét-világosság váltását), de nem megy, így azt nézem/figyelem, amit tudok. Pl. közben az állatok, madarak ébredését.
18/25 anonim válasza:
Ha átaludhatom, vagy pedig addig fent lehetek és ráérek utána lefeküdni és délutánig aludni akkor igen, hangulatos. De ha korán kell kelnem azt gyűlölöm.
19/25 anonim válasza:
Tinikorom óta a szabadsàggal azonosítja az agyam. Àltalàban akkor buliztunk reggelig vagy maradtunk fent gépezni, mikor màsnap nem volt munka/iskola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!