Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy gyűrjem le a félelmem...

Hogy gyűrjem le a félelmem itthon ha félek a saját gyerekemtől, mert kétszer nekem jött. Ő nem beszél és értelmi sérült. Ritkán dührohamos de nem tudom ezt feldolgozni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Félek mindennap minen percében
szept. 13. 13:17
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 anonim ***** válasza:
14%
59 es total igazad van, a franc se kinlodna egy orulttel akitol azt varhatom hogy belem vagja a nagykest. az ilyennek edes mindegy hol van de ott legalabb nem csinal kart. en legalabb (meg gondolom te is) bevalljuk hogy az ilyen gyereket nem lehet szeretni es nem erdemes erte egy eletet felaldozni. de ma a martiromsag a divat engem ez viszont nem erdekel.
febr. 19. 05:56
 62/68 anonim ***** válasza:
67%
61-es, van gyereked?
febr. 19. 10:41
 63/68 anonim ***** válasza:
66%

Ha nem kezelteted, tönkremész és nem tudsz neki segíteni.

Ha kezelteted, intézetben, ahova, mondjuk, mindennap bejársz 1 órára, folyamatos, szakszerű kontroll alatt van, te se mész tönkre, ő is emberhez méltó kezelést kap.

febr. 19. 10:43
 64/68 A kérdező kommentje:
Itthon van gyógyszeres kezelés alatt
febr. 19. 16:41
 65/68 A kérdező kommentje:
60-as az én fiam nem kommunikál a kártyának neki se álltunk,és nem a gyógyszer mert még nem is szedte mikor kifordult magából,most elég jól el van még ripedont szed és fél mg rivotrilt.
febr. 19. 16:44
 66/68 A kérdező kommentje:
59es te is másnak dobnad de remélem az életbe nem lesz gyereked imatkozok érte
febr. 19. 16:46
 67/68 anonim ***** válasza:
24%
irrevelans hogy van e gyerekem egyebkent van es mar felnott. ha ilyen lett volna mint a kerdezoe akkor nem az en nevelesemben erte volna el a felnott kort. amennyiben mondjuk terhesseg alatt derult volna ki hogy valami baja van akkor gondolkodas nelkul abortuszra mentem volna. ha szuletese utan , akkor attol fuggoen hogy milyen problemaja van , pl vak vagy jarashibas stb azt termeszetesen neveltem volna , de semmifele mentalis problemas gyereket nem vallaltam volna be. azt adoptalasra adtam volna fel vagy intezetbe helyeztem volna el. Igen en ilyen vagyok es ezt vallalom is nem ugy mint sok hazug martiranyuka aki egyszeruen nem mer maskeppen cselekedni mint ami szerinte az elvaras. az en eletem semmivel sem kevesbe fontos mint egy gyereke es egy nem normalis gyerekert en nem aldoznam fel az enyemet es kesz.
febr. 21. 06:32
 68/68 anonim ***** válasza:
49%
mit gondolsz kerdezo ha te nem leszel mi fog tortenni vele? megy az intezetbe ahol szakapolast kap es nem fogjak babusgatni mint koz es onveszelyes szemelyt.
febr. 21. 06:34
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!