Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Felraktam 8000 forintért egy...

Felraktam 8000 forintért egy könyv trilógiát Vinted-re (15 volt újonnan), és ennyi körül mennek használtan, ajánlott egy ember 2000 forintot, visszautasítottam, és elkezdett anyázni, ez normális?

Figyelt kérdés
ma 12:24
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
És ha azt mondjuk: nem normális, akkor mi fog megváltozni???
ma 12:31
 2/8 anonim ***** válasza:
93%

Az anyázás akkor sem lenne normális, ha 100.000 Ft-ért raktad volna fel. Tiéd a termék, annyiért kínálod, amennyiért akarod és nem vagy köteles egy fillért se engedni belőle. Akinek ez nem természetes, az egy idióta.

Megj.: szakkönyveket kerestem antikváriumokban. Volt kettő olyan, amiket nevetségesen olcsón, 2000 és 1400 Ft-ért meg lehetett venni. Volt egy harmadik, amit legolcsóbban is 12.000 Ft-ért árultak. Eszembe sem jutott anyázni. Minden annyit ér, amennyiért el lehet adni.

ma 12:37
 3/8 anonim ***** válasza:
78%

Vinteden ez normális. Ne utasítsd vissza, csak tiltsd le az ilyet.

Az árat meg úgy lődd be, hogy minden vintedező "mennyi a felének az alja báttya" mentalitással akar vásárolni.

8000 helyett legyen mondjuk 15.000. Ebből alkudjanak.

ma 12:39
 4/8 anonim ***** válasza:
86%
Én már annyira ilyen trash képet láttam Vinted-ről ilyenekről, hogy szerintem ott kb eladó és hirdetői oldalon is 90%-ban csak ilyen mentális-szellemi nyomorékok tanyáznak, mert a normális hirdetőket-vevőket már rég elüldözték onnan az ilyenek.
ma 12:39
 5/8 anonim ***** válasza:
37%
*eladó - vevői oldalról is
ma 12:40
 6/8 Katona Dius ***** válasza:
89%

Normálisnak nem normális, de általános, mert a legtöbbnek "ingyen is sok, inkább te fizess, hogy elvigyék" mentalitása van...

Én is sokat bóklászok vinteden, mint vevő. Alkudni egyszer sem alkudtam. Ha valaminek jó az ára (és amúgy is kéne a holmi), megveszem. Ha sokallom az árat, keresek tovább.

ma 13:01
 7/8 anonim ***** válasza:
74%
Tiltsd le.
ma 13:29
 8/8 anonim ***** válasza:
72%
Messze van a normálistól ez a fajta viselkedés, azonban még így is egyre elterjedtebb, ami még így sem teszi ezt helyessé. Az illetőt minősíti az ilyesfajta megnyilvánulás.
ma 13:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!