Hogy dolgozhat valaki három műszakot miközben még iskolába jár?
Figyelt kérdés
Egy általam követett ember (szeretem a rajzait :D) Arról panaszkodott, hogy három műszakot kell végeznie, de egy régebbi(?) posztban meg arról írt hogy idegesíti őt hogy kattogtatja az osztálytársa a tollát. Tisztában vagyok vele hogy ez nem létfontosságú dolog, de a kettő hogy jön össze? Ha meg kamuzik, minek kamuzik ilyenről egy ember, nem konkrétan ő?ma 08:45
1/6 anonim 

válasza:

Két opció lehetséges:
- vagy azóta már otthagyta az iskolát,
- vagy kamuzik. Miért? Lehet, hogy sajnáltatni akarja magát, így próbál nagyobb empátiát kiharcolni. Vagy csak mert kissé lökött.
2/6 anonim 

válasza:

Én olyan esetet tudok, hogy 17 fiú "techikum és szakközépiskolába" járt és dolgozott. Pincérkedett, hol reggeltől délutánig, hol déltől estig, hétvégén meg ameddig az összejövetelek tartottak. Azt nem tudom, hogyan alkalmazták, de fizetést is kapott.
3/6 anonim 

válasza:

Felnőtt képzés pl? Ahol csak hetente 1-2x kell menni du?
5/6 anonim 

válasza:

Felsőoktatást és középiskolást is lehet végezni távoktatásban vagy levelezőn vagy estin.
Mindegyiket simán lehet munka mellett csinálni, ezért találták ki. A diploma vagy érettségi meg ugyanannyit ér, mintha nappali oktatásban csinálta volna.
6/6 Metionin 

válasza:

Esti suli, levelező, vagy diákmeló. Vagy amikor a tollas dolgot írta még diák volt, aztán már nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!