Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogy gyűrjem le a félelmem...

Hogy gyűrjem le a félelmem itthon ha félek a saját gyerekemtől, mert kétszer nekem jött. Ő nem beszél és értelmi sérült. Ritkán dührohamos de nem tudom ezt feldolgozni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Félek mindennap minen percében
szept. 13. 13:17
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
37%
Egyébként az apja hogy áll ehhez a kérdéshez?
okt. 11. 21:07
 32/46 anonim ***** válasza:
69%
szerintem nincs apa a kepben. amit nem is csodalok ha igy van.
okt. 14. 09:17
 33/46 A kérdező kommentje:

Van apa csak épp rokkant

Hát kösz mindenkinek előbbre nem jutottam segítő választ sem kaptam

okt. 14. 16:41
 34/46 anonim ***** válasza:
51%
Te hülye vagy. Rengeteg ötletet kaptál, adhatod intézetbe, felkereshetsz családsegítőt, hasonló helyzetben lévő családokat, csak neked semmi nem felel meg. Akkor élj így. Nekünk teljesen mindegy, nem a mi gondunk. De jobban járnál, ha a megfelelő intézetben elhelyeznéd, mielőtt végleg felmondja a szolgálatot az agyad. Arrafelé tartasz.
okt. 14. 16:45
 35/46 anonim ***** válasza:
64%

Oké, hogy az apja rokkant, de gondolom azért valami álláspontja csak van a dologról, nem? Erre voltam kíváncsi az előbb is, ami nem tudom, miért olyan haszontalan hozzászólás, de hát nyilván én ezt nem érthetem 🤷🏻‍♀️

De amúgy tényleg hasznosabb válaszokat kapnál, ha hasonló helyzetben lévő családokkal beszélnél, akár Facebookon, vagy léteznek offline segítő csoportok speciális gyereket nevelő szülőknek, lehet, hogy a te közeledben is van ilyen. Jobb döntést tudnál hozni, ha olyanokkal beszélnél, akik szintén érintettek a témában.

okt. 14. 20:16
 36/46 A kérdező kommentje:
Utolsó válasz adó beszélek több emberrel de úgy tűnik ők jobb helyzetbe vannak. Az élettársam azt modnja ne féljek tőle meg hogy mindig ezt csinálta igen csak annyival lett más pár hónapja még nem jött pl utánam hogy verjen tepjen
okt. 17. 19:01
 37/46 anonim ***** válasza:
37%
Akkor adjál neki egy olyat visszakézből, hogy a fal adja a másikat, hogy megtanulja, hogy nem mehet feléd.
okt. 17. 19:44
 38/46 anonim ***** válasza:
49%
Most meg csak utánad megy, holnap meg veszi a kést. Pont tegnap láttam egy ilyen esetet egy videóban. Miért nem adod intézménybe?
okt. 17. 20:47
 39/46 A kérdező kommentje:
Mert a gyerekem, azon vagyok csak félek akkor meg még idegesebb lesz. Nem midnennapi a dühroham, nyáron volt meg ingerült volt azóta kap ripedont emelve 3szor 1mg.
okt. 18. 14:00
 40/46 A kérdező kommentje:
Az intézet helyett valami más ötlet? Mondjátok ne féljek minek szorongok mindennap😅mért nem merem a dolgaim tenni venni😅🙂
okt. 18. 14:02
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!