Hogy gyűrjem le a félelmem itthon ha félek a saját gyerekemtől, mert kétszer nekem jött. Ő nem beszél és értelmi sérült. Ritkán dührohamos de nem tudom ezt feldolgozni. Mit tegyek?
Nem hallgatok utolsó.
Teljesen félre lettem értve látszik senki sem tud semmit.

nem lettel felre ertve. adtunk tanacsot hogy add intezetbe mert semmit nem segitesz vele hogy otthon tartod csak magatokat teszed ki eletveszelynek mert a FIAD KOZ ES ONVESZELYES ORULT, ha tetszik neked ha nem.
Nincs semmifele megoldas meg feldolgozas egy ilyen esetben egyedul az ha nem ott laksz ahol o van, de ezt te addig nem veszed tudomasul amig komolyan meg nem serultok a ferjeddel egyutt. Primitiv es makacs vagy ha megtamad a fiad akkor meg is erdemled a makacssagod meg a szuk latokoruseged miatt.

Nem lehet, hogy agresszivitás a mellékhatás és más gyógyszer kéne neki? Én azt is olvastam egyszer, hogy megszűntek egy autista kisgyerek dührohamai, amikor valami képes kommunikációs eszközzel meg tudta végre értetni magát. Ha jól emlékszem, képes kártyák voltak, amiből kiválaszthatta azt amit mondani szeretett volna. A dührohamai a meg nem értettség miatt voltak, frusztrálta, hogy nem tudja megértetni magát. De simán gyógyszer is okozhat dührohamokat szerintem.
Nagyon sajnálom. Borzalmas lehet nektek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!