"Milyen álszentek a nők... Mindjárt jön a duma, hogy ők saját maguk miatt rakják ki a mellüket meg a seggüket"
Nekem azt is meg akarták már magyarázni, h melegük van, azért van kint a fél seggük jó időben. ezek szerint csak 30 éves korukig van igazán melegük :D
Nem véletlen,h mennyire idegbetegek a 30 körüli öregedő nők, hiszen egyre kevésbé bámulják őket. A nők többsége így is borzasztóan frusztrált és önbizalomhiányos, ha nem tudnák az önbizalmukat növelni magamutogatással, mind járhatna pszichológushoz.
szept. 6. 09:54
32/92 anonim válasza:
Ezzel növelik az egójukat.
szept. 6. 09:59
33/92 anonim válasza:
Ja de ha a munkahelyre jön egy új, szép fiatalabb pipi, a többi nő egyből féltékeny lesz, hogy miért őt bámulják, és elhordják mindennek, hogy milyen rib..ancosan öltözik...tapasztalat!
szept. 6. 10:05
34/92 Szolovjov válasza:
A szép az mindig vonzza a tekintetet. Erre találta ki a természet a szépséget. Figyelemfelkeltésre. Megnézünk egy szép autót, virágot, tájat és a szép buxákat is.
szept. 6. 10:29
35/92 anonim válasza:
Jól van, nekem már jópár nő bevallotta, hogy nézik a seggemet, meg amikor feszülős nadrágban terpeszben ülök, nem egyszer elkaptam a pillanatot, hogy a farkam stírölték. Erről ennyit.
szept. 6. 10:38
36/92 anonim válasza:
25. Kijarsz te egyáltalán emberek közé?? Csak szólok mindenki bámul mindenkit. Nem vagyok nő, de engem is ugyanúgy bámulnak az emberek. Ezekbe ez bele van kódolva.
szept. 6. 10:38
37/92 anonim válasza:
Nőként azt gondolom, hogy egy nő azért öltözik kihívóan, mert vágyik a figyelemre. Tehát igényli a tekinteteket. Én például nem vágyok erre, ezért nem is öltözök úgy, hogy öt kilométerről ki lehessen szúrni. A probléma ott kezdődik amikor egyes férfiak nem veszik a lapot és azt gondolják, hogy ez bármi másra feljogosítja őket (beszólás, fütyülés, fogdosás, erőszak).
szept. 6. 13:16
38/92 anonim válasza:
40 éves nő vagyok. A magam vagy a férjem kedvére öltözködöm.Leszarom ki bámul,nem azért veszem fel a ruháim,hogy a férfiak tekintetét magamra vonjam.Van haspólom,rövid nadrágom,mini szoknyán/ruhám.
Télen beöltözve is leszólítanak.Ha dugni akarnék valakivel egy szavamba kerülne,válogathatok 20 éves kortól felfele.
Bámulni nem illik senkit.Megnézni meg lehet.
Tudom,hogy ti vagytok a világ közepe,de a legtöbb nő nem miattatok öltözik.
szept. 6. 13:59
39/92 anonim válasza:
Konkrétan semmit sem utálok annyira mint azokat az embereket akik meg vannak róla győződve, hogy mások önértékelése személy szerint az ő figyelmüktől függ.
"Juj hát az aki tetováltat/fura színűre festi a haját/kirívóan öltözködik az csak azért teszi ezt, hogy az én figyelmemet felkelccse!!"
Ez az ő imádat netovábbja sztem... Nem a ti figyelmetekért néznek ki mások úgy, ahogy, hanem ANNAK ELLENÉRE választanak maguknak tetsző külsőt, hogy tudják, hogy megkapják a ti semmit érő, zavaró, felesleges figyelmeteket is.
szept. 6. 15:59
40/92 anonim válasza:
39: csak magadat is becsapod ha ezt elhiszed. Az ember társas lény, nem magáért tesz a testén látható módosításokat. Ha tényleg nem foglalkozik mások véleményével, akkor olyannak hagyja a testét ahogy az magától természetesen kinézni akar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!