Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amennyiben egy nő kihívóan...

Amennyiben egy nő kihívóan öltözik, megbámulható vagy sem, joggal sértődik meg ilyen esetben vagy sem?

Figyelt kérdés
Írd meg a nemed a válaszhoz légyszives!

szept. 6. 00:41
 81/92 anonim ***** válasza:
56%

"Megnézném, mit reagálnátok, ha az összes meleg meg ocsmány, dagadt vénasszony a száját nyalogatná rátok. Menne a hiszti, hogy mit képzelnek ezek."

Na de csak lebuktatod saját magad, ezek szerint neked is csak az a problémád, hogy neked nem tetsző pasik IS megbámulnak! Dióda...

szept. 7. 18:01
 82/92 anonim ***** válasza:
47%

Akkor talán nem vennék fel atlétát ;)

szept. 7. 22:05
 83/92 anonim ***** válasza:
33%
81# Engem nem érdekel, hogy néz ki valaki, egyik se BÁMULJON, de érdekes mód a vonzó pasik nem szoktak paraszt módon bámulni, azok tudnak kulturáltak is lenni, és maximum a szemkontaktust próbálják felvenni, amúgy meg nem bámulnak. Nem csak engem nem, hanem másokat sem. Mindig az ilyen tepsiképű prolik meg 50 felettiek szokták azt csinálni, hogy jó hogy a habos nyál nem folyik ki a szájukból, gondolom lehet valami összefüggés, hogy a vonzó férfiaknak nem a világ nyolcadik csodája egy szép nőt látni, mert általában randizni is tudnak ilyenekkel, nem szorulnak rá, hogy utcán random nőket zaklassanak. Ebből következik, hogy a tepsiképű fajtád nyilván örülne neki, ha jó nők megbámulnák, de ez csak annak pozitív, akinek beteges hiánya van.
szept. 8. 07:15
 84/92 anonim ***** válasza:
0%
83: és akkor ezek szerint most jól belerúgtál a szenvedőbe. Gratulálok. Csodálatos ember vagy.
szept. 8. 09:13
 85/92 anonim ***** válasza:
26%

Engem ma megnéztek páran,nők,férfiak vegyesen.Senki nem bámult,nem sértődtem meg.Pedig egy viszonylag rosszabb környéken is jártam.Piros,testhez tapadó ruha volt rajtam.Nem azért,hogy megbámuljanak,hanem,mert még nem volt rajtam,és felvettem.

Farmerben,basic felsőben,sőt dzsekiben is megnéznek.Aki kap elég figyelmet,azt nem érdekli vadidegen emberek véleménye.Nem ettől lesz önbizalma.

szept. 8. 09:42
 86/92 anonim ***** válasza:
47%

"Piros,testhez tapadó ruha volt rajtam.Nem azért,hogy megbámuljanak,hanem,mert még nem volt rajtam,és felvettem."

Ez csúcs! Ezt te magadnak is elhiszed? Piros is figyelemfelhívó, a testhez tapadó is. Halmozottan megnézésre késztető. Ettől az idióta indoktól hogy "mert nem volt rajtam", komolyan hátast dobok.

Eleve azért vetted!

szept. 8. 11:14
 87/92 anonim ***** válasza:
47%
Gondolom most jön az idióta következő indok: "nem is azért! Csak azért vettem mert megtetszett!" :D
szept. 8. 11:16
 88/92 anonim ***** válasza:
17%
85 Szereti a pirosat, én adtam neki :D
szept. 8. 12:32
 89/92 anonim ***** válasza:
36%

Szeretem igen.Randis ruhának vettem,de a nadragjaim,más szìnű,tapadós,nem tapadós ruháimban is megnéznek.

Ami tetdzik azt hordom.Miért olyan elképzelhetetlen,hogy egy nő nem vadidegem embereknek akar tetszeni?

Az otthoni,rongyos ruhámban is megnéznek,azt biztos nem figyelemfelkeltésből veszem fel.

Számomra tényleg fura,hogy van,aki azt hiszi minden nő önbizalomhiányos,és kell neki a visszajelzés.

Mindegy mi van rajtam,úgyis megnéznek,de k.urvára nem érdekel.

szept. 8. 12:59
 90/92 anonim ***** válasza:
31%
89# Azért elképzelhetetlen nekik, mert ezek az amőbák egy gondolattal a fejükben élnek, ami annyi, hogy “NŐK! NŐK! HOL VANNAK A NŐK?! NŐKET AKAROK🤤🤤🤤” és nem bírják felfogni, hogy a nők de még egyes férfiak is kicsit komplexebbek ennél.
szept. 8. 13:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!