Amennyiben egy nő kihívóan öltözik, megbámulható vagy sem, joggal sértődik meg ilyen esetben vagy sem?
"Megnézném, mit reagálnátok, ha az összes meleg meg ocsmány, dagadt vénasszony a száját nyalogatná rátok. Menne a hiszti, hogy mit képzelnek ezek."
Na de csak lebuktatod saját magad, ezek szerint neked is csak az a problémád, hogy neked nem tetsző pasik IS megbámulnak! Dióda...
Akkor talán nem vennék fel atlétát ;)
Engem ma megnéztek páran,nők,férfiak vegyesen.Senki nem bámult,nem sértődtem meg.Pedig egy viszonylag rosszabb környéken is jártam.Piros,testhez tapadó ruha volt rajtam.Nem azért,hogy megbámuljanak,hanem,mert még nem volt rajtam,és felvettem.
Farmerben,basic felsőben,sőt dzsekiben is megnéznek.Aki kap elég figyelmet,azt nem érdekli vadidegen emberek véleménye.Nem ettől lesz önbizalma.
"Piros,testhez tapadó ruha volt rajtam.Nem azért,hogy megbámuljanak,hanem,mert még nem volt rajtam,és felvettem."
Ez csúcs! Ezt te magadnak is elhiszed? Piros is figyelemfelhívó, a testhez tapadó is. Halmozottan megnézésre késztető. Ettől az idióta indoktól hogy "mert nem volt rajtam", komolyan hátast dobok.
Eleve azért vetted!
Szeretem igen.Randis ruhának vettem,de a nadragjaim,más szìnű,tapadós,nem tapadós ruháimban is megnéznek.
Ami tetdzik azt hordom.Miért olyan elképzelhetetlen,hogy egy nő nem vadidegem embereknek akar tetszeni?
Az otthoni,rongyos ruhámban is megnéznek,azt biztos nem figyelemfelkeltésből veszem fel.
Számomra tényleg fura,hogy van,aki azt hiszi minden nő önbizalomhiányos,és kell neki a visszajelzés.
Mindegy mi van rajtam,úgyis megnéznek,de k.urvára nem érdekel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!