Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amennyiben egy nő kihívóan...

Amennyiben egy nő kihívóan öltözik, megbámulható vagy sem, joggal sértődik meg ilyen esetben vagy sem?

Figyelt kérdés
Írd meg a nemed a válaszhoz légyszives!

szept. 6. 00:41
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/93 anonim ***** válasza:
39%

"Mindegy mi van rajtam,úgyis megnéznek"

Pontosan ez a lényeg, ha egy ócska zsákruha van egy szép nőn azt is megnézik ugyanúgy. Teljesen mindegy mit vesz fel.

szept. 8. 13:32
 92/93 anonim ***** válasza:
84%

Bármit veszek fel és bármit veszek le, mindig megbámulnak.

Megszoktam, hozzászoktam.

Ha nekem szabad bármit fel és levennem, akkor nem tilthatom meg senkinek hogy megbámuljon!

nov. 28. 10:24
 93/93 anonim ***** válasza:
16%

Bámulni csak a bunkó parasztok szoktak.Teljesen mindegy,hogy férfi vagy nő.Meglehet nézni normálisan is.Manapság a sok zsákban járó nő közt jobban feltűnik egy szűk/normál ruhát viselő nő.A féltékeny k.rvák meg a p.na hiányos férfiak szoktak megszólni.Az utóbbiak annyira ki vannak éhezve a csúnya feleségük mellett,vagy arra képtelenek,hogy pénzért összeszedjenek egy nőt,mégcsak nem is kell hivatásosnak lenni,hogy egy jobb nő minden mozdulatát felhívásnak veszik.

Egy normál önértékeléssel rendelkező nő nem vadidegenek miatt öltözik úgy,ahogy.Szép vagyok mindegy mi van rajtam sokszor néznek.De bámulni még a putris cigány se nagyon szokott.

jan. 11. 18:09
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!